BIOEMSAN sószappan

A kiváló minőségű, hidegen préselt olajok, úgymint a bogáncs-, kókusz- és ricinusolaj, a biológiai növényi zsírok, úgymint a Shea-vaj, a kakaóvaj és a pálmazsír szappanosításra kerülnek és 4 hétig érlelik azokat.
Ár:2 500 Ft
db
Szállítás: 3 nap
Kiszerelés:
75 g
A(z)BIOEMSAN sószappanleírása
A bioemsan sószappan minden tisztításnál figyelmességgel ajándékozza meg testét. A krémes, finom szerkezetű hab a legtisztább szórakozás a bőrének.A bioemsan sószappan nem csak az aktivált víz, a különlegesen értékes Manju tengeri só és kerámia használatában különbözik a hagyományos szappanoktól, hanem az előállítás módjában is: értékes, hidegpréselésű biológiai olajok mint a máriatövis olaj és ricinusolaj, biológiai növényi zsírok, mint a sheavaj, kakaóvaj, kókusz és pálmazsír nátrium-karbonát lúggal szappanosításra kerülnek. A finom levendula, zsálya, bergamott-menta, boróka, ciprus pótolja a zsírt.

A BIOEMSAN sószappannak fokozottan különleges a hatása ha azt EM-x kerámiával aktivált vízzel alkalmazzuk.Sószappan az EM-só és az EM-x kerámia ötvözetével jött létre , ezért is különleges más tömegtermékekhez képest.. Tartalmaz értékes hidegen sajtolt olajokat mint a sáfrányos szeklice , kókusz és ricinus olaj és ezen kívül még tartalmaz organikus zsírokat mint a shea vaj, kókuszvaj és pálmazsír amelyeknek már hidegen sajtolt formájukba 4 hét az érési folyamata.Az érett BIOEMSAN sószappan végül egy aromás termékké válik a levendula , zsálya , bergamot forrás , boróka és ciprus illatával , amely kiválóan tisztítja a bőrt és ápolja azt a hidratáló olajokkal. A pompásan strukturált krémes hab élvezet akármilyen típusú bőr számára.

INCI összetétel:
BUTYROSPERMUM PARKII* (shea butter*), AQUA (revitalised water), CARTHAMUS TINCTORIUS* (thistle oil*), RICINUS COMMUNIS* (castor oil*), COCOS NUCIFERA* (coconut oil*), ELAEIS GUINEENSIS* (palm kernel oil*), SODIUM HYDROXIDE (soda), THEOBROMA CACAO* (cocoa butter*), CLAY ILLITE (ceramic powder), SALES (Manju Sea Salt), AROMA* (blend of essential oils*); Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**).

*=kontrollált biogazdálkodásból;

**=illóolajok alkotóelemeként