Dr.Steinberger Bio Gránátalmalé 330 ml

Raktáron

Kiváló termőterületekről származó, gondosan válogatott, nap érlelte gránátalmát közvetlenül a betakarítás után kipréselik, kíméletesen feldolgozzák és palackozzák. A végeredmény egy prémium minőségű, tiszta gránátalmalé, amely a gyümölcs természetes összetevőinek teljes gazdagságát tartalmazza.

2 642 Ft
egységár: 8,01 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004192000530
Márka:Dr.Steinberger
Kiszerelés:330 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Steinberger Bio Gránátalmalé 330 ml Részletes leírás

A gránátalma fán termő, jellegzetesen fanyar ízű, kellemes gyümölcs. Tápértékét már az ősi kultúrák is felismerték és széles körben alkalmazták.

A gránátalma jótékony hatásai: antioxidánsokban gazdag és csökkenti a koleszterinszintet és a vérnyomást, különösen a cukorbeteg és magas vérnyomásban szenvedő betegek esetében.
Magas C- és B-vitamin, továbbá antioxidáns tartalmának köszönhetően joggal nevezik szupergyümölcsnek.
A téli hónapokban is ajánlott a fogyasztása, immunerősítő és gyulladásgátló hatásának köszönhetően hatékonyan segíti a szervezet megfelelő működését.

A gránátalmalé rendszeres fogyasztása nőknek különösen javasolt, mert a gyümölcs rengeteg úgynevezett fitoösztrogént tartalmaz. Utóbbi vegyületek hasonlóak az emberi szervezetben megtalálható ösztrogén hormonra, és igen gyorsan felszívódnak a testben.
Hormonproblémák esetén, illetve a menopauza szakaszában így különösen ajánlott a gránátalmalé ivása, akár az orvos által elrendelt gyógykezelés és gyógyszeres kezelés mellett is.
Egyes kutatások szerint a női jellegű daganatos megbetegedések kockázata is csökkenthető általa, sőt, a férfiaknak is javasolják prosztatabántalmak ellen.

Fogyasztási javaslat:
Napi 100 ml fogyasztását javasolt, tisztán, vagy tetszés szerint hígítva és/vagy édesítve.

Tápérték 100ml termékben:
Energia: 272 kJ (65 kcal)
Fehérje: 0,4 g
Szénhidrát: 13,7 g
ebből a gyümölcsből származó cukor: 13,7 g
Zsír: 0,5 g
ebből telített zsírsav: < 0,05 g
Élelmi rost: 0,2 g
Nátrium: < 0,003 g

Összetevők:
bio gránátalmalé

Figyelmeztetés:
Használat előtt felrázandó! A felbontott üveg lezárva és hűtve 10 napig tárolható.
Az üveg alján található üledék, esetleges zavarosság a gyümölcsök, ill. zöldségek értékét megőrző előállítás velejárója.

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Dr.Steinberger Bio Gránátalmalé 330 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Összetevők:Bio gránátalmalé.
Méret:208x55x55

Dr.Steinberger Bio Gránátalmalé 330 ml Kulcsszó

dr steinberger italok, dr steinberger gránátalmalé, méregtelenítő kúra dr steinberger, méregtelenítés steinberger, steinberger méregtelenítés

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Lecso2018. 03. 17.

  Kiváló termek

Anonim Felhasználó2016. 01. 05.

  Poshadt ízű barna iszap

Anonim Felhasználó2015. 11. 02.

  Megfázásos időszakban egy kellemes és hasznos kiegészítője a vitaminkúrának.

Anonim Felhasználó2015. 08. 20.

  egészséges összetevőkből áll,még nem érzem a hatását,de reménykedem

cat2015. 05. 26.

  drága

Anonim Felhasználó2015. 03. 04.

  Ajándékba adtam.