Dr.Herz Szem Vitamin kapszula

Dr.Herz Szem Vitamin kapszula

Raktáron

A készítmény természetes hatóanyagai elősegíthetik a szem egészségének a megőrzését. .

5 691 Ft
egységár: 94,86 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883622124
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Szem Vitamin kapszula Részletes leírás

A szem minden nap igénybe van véve. Számítógéppel való dolgozás, gyakori tévénézés, és természetesen az autóvezetés is különösen megterhelő a szemnek.
A száraz levegő, a kevés alvás, az alkohol és nikotin befolyásolják a szem anyagcseréjét. Különböző faktorok játszanak fontos szerepet az egészségben, ugyanígy a szem látáserősségében is. Ehhez bizonyos tápanyagok biztosítják a jó ellátottságot.

A szemnek fontos vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket a szervezet nem képes önállóan előállítani, ezért ezeket rendszeresen megfelelő táplálkozással biztosítani kell. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás esetén ezek a tápanyagok nem kerülnek a szervezetbe. A Dr. Herz szem vitamin kapszula tartalmazza mindazokat a szükséges anyagokat, melyek a szem anyagcseréjének fontos feladatát végzik.
Az A vitamin a látási funkciókban, mint világosban illetve sötétben látásnál játszik fontos szerepet. A C és E vitamin a nap káros sugaraitól védi a szemet. A sejtek védekező rendszerének fontos részei, valamint a szemlencsék megfelelő működésénél van jelentősége.
A cink, a lutein és a zeaxanthin erősíti a szemeket. A cink enzimek részeként segíti az A vitamin hasznosulását a látásnál.
A készítmény természetes hatóanyagai, a lutein és a fekete áfonya-kivonat elősegítheti a szem egészségének a megőrzését, melyet kedvezően támogatnak a készítmény további hatóanyagai a B2- és E-vitamin, valamint a cink és szelén, melyek a szervezet antioxidáns védekező rendszerének a fontos elemei.

A béta-karotin az A-vitamin provitaminja, ami azt jelenti, hogy a szervezet - szükségleteinek megfelelően maga állítja elő belőle az A-vitamint.

Hatóanyag - 1 kapszula:
Lutein: 6 mg
Béta karotin: 2 mg
Zeaxantin: 0 mg
Áfonya kivonat: 100 mg
E-vitamin: 10 mg
B2-vitamin: 2.8 mg
Cink: 4 mg
Szelén: 20 µg

Összetevők: áfonya kivonat, kukorica keményítő, zselatin, laktóz, cink-élesztő és zeaxantin körömvirágból, magnézium sztearát, E-vitamin, B2-vitamin, béta-karotin tengeri algából, nátrium-szelenit, maltodextrin, szilícium-dioxid

Felhasználási javaslat: Felnőtteknek napi 1 kapszula.

Figyelmeztetés: A javasolt napi adagnál nem szabad többet beszedni!
A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 04. 03.

  Lassabban romlik a látás, de mellette még a szemtornát is ajánlom.

Anonim Felhasználó2016. 02. 06.

  számomra fontos a két legfőbb komponens: a lutein és a zeaxantin megfelelő arányú jelenléte

Anonim Felhasználó2015. 09. 29.

  Egyhete szedem,remélem javulást érek el vele

Dani Sándor2015. 03. 25.

  Most ismerkedem a termékkel. A tájékoztató alapján jobbnak tűnik mint a hasonló termékek.

Anonim Felhasználó2015. 01. 25.

  nem romlott az evek mulasaval a latasom