Ősi Magnézium jóéjt melatinos Testápoló levendulával 100 ml

Ősi Magnézium jóéjt melatinos Testápoló levendulával 100 ml

Raktáron

Tiszta Ősi Magnézium koncentrátummal készülő, lágy textúrájú testápoló alvást segítő, természetes melatoninnal, esszenciális levendula és édesmandula olajokkal, tápláló shea vajjal – a garantált éjszakai pihenésért.

3 131 Ft
egységár: 12,52 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887678004
Márka:Organity
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ősi Magnézium jóéjt melatinos Testápoló levendulával 100 ml Részletes leírás

Tegye hatékonyabbá a napi testápolást, védje ízületeit a Jó Éjt Melatoninos Testápolóval! A Jó Éjt természetes összetevőkből álló, selymes textúrájú testápoló nagy dózisú, bőrön át felszívódó, tiszta magnéziummal, melatoninnal, shea vajjal, valamint esszenciális levendula és mandula illóolajjal. Gyors és természetes megoldást nyújt szervezete magnéziumszintjének biztosítására a nyugodt, pihentető alváshoz. 

A testápolóhoz adott melatonin az egyik legfontosabb agyi kiválasztású hormon, amit a szervezet belső órájaként is szokás emlegetni. A jól kenhető, gyorsan beszívódó testápoló A-, E- és F- vitaminokban, Omega-9 zsírsavakban gazdag édesmandula olajat és tápláló shea vajat is tartalmaz. Kellemes illatát az esszenciális levendula illóolajnak köszönheti.

A 100 ml-es testápoló 25% Ősi Magnézium koncentrátum tartalmával hosszú időre képes fedezni szervezete magnézium szükségletét. Egy teáskanálnyi (nagyjából 5 ml) mennyiség 130 mg elemi magnéziumot és 3 mg melatonint tartalmaz.

Használata: Elsősorban esti használatra ajánlott. Masszírozzon egyszerre kis mennyiséget a bőrébe.

Ha gondjai vannak az éjszakai pihenéssel, ha stresszes nap vár Önre másnap reggel, és ha szeretne természetesen, de hatékonyan gondoskodni szervezete magnézium szükségletéről, a Jó Éjt Melatoninos Testápoló tökéletes választás.

Rendszeres használata helyreállítja a sejtes magnéziumszintet, természetes sejtvédő, segíti a méregtelenítési folyamatokat, enyhíti a görcsöket és az izomfájdalmakat, emeli az energiaszintet és az immunrendszer hatékonyságát. Jót tesz a hormonháztartásnak és a bőrnek. A testápolóban lévő melatonin rendkívül fontos a szervezet számára. Segíti az izmok működését és a stressz elleni küzdelmet, hozzájárul a pihentetőbb alváshoz.

Összetevők: Aqua Magnesium Chloride Dimethyl Sulfone (MSM) Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Sodium Lactate Cetearyl Alcohol Glyceryl Stearate Citrate Glycerin Undecane Cetyl Palmitate Polyglyceryl-3 Diisostearate Pentylene Glycol Glyceryl Stearate Magnesium Sulfate Melatonin Tridecene Potassium Chloride Sodium Chloride Calcium Chloride Tocopheryl Acetate Xanthan Gum Hydroxyacetophenone Sodium Hydroxide Lavandula Angustifolia (Bulgarian Lavender) Linalool Geraniol Limonene

Ősi Magnézium jóéjt melatinos Testápoló levendulával 100 ml Kulcsszó

organity,magnézium,ősi magnézium,magnéziumhiány,organity ősi magnézium

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 01. 27.

  Mert bőrőn keresztűl felszívódva hatékonyabb.

Anonim Felhasználó2016. 07. 10.

  Jobban szeretem a bőrön át felszívódó vitaminokat.A lábikragörcsöm re is jó.

Anonim Felhasználó2016. 03. 16.

  Igaz nem régóta használom, de javulást látok. Biztos fogok még rendelni, remélem lesz még.

Krisz2016. 02. 06.

  Nyilván nem tudom, valóban van-e benne magnézium és felszívódik-e, illetve hasznosul-e, de az biztos, hogy ha ráfújom a karomra, azt nagyon csípi, méghozzá legalább 10-15 percig. Mivel tablettát nem akarok szedni és ezt már megvettem, elhasználom, de így nagyon nem vagyok tőle boldog.

Anonim Felhasználó2015. 03. 11.

  gyorsan beszívodik.

Anonim Felhasználó2014. 12. 14.

  Kiváló és hatékony módja a magnézium pótlásnak