Vivax teljesítménynövelő kapszula

Vivax teljesítménynövelő kapszula

Raktáron

Teljesítmény fokozás, energiapótlás, roborálás.

7 634 Ft
egységár: 169,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:7042290051006
Márka:SCB Trade
Kiszerelés:45 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vivax teljesítménynövelő kapszula Részletes leírás

A VIVAX egy olyan különleges és egyedi étrendkiegészítő, mely a magas fehérje tartalom révén hozzájárulhat ahhoz, hogy növekedjen az erő és az energia. Az energia, erő és állóképesség pedig hozzájárulhat a harmonikus és kiegyensúlyozott nemi élethez, a potencia és libidó fokozásához. A VIVAX hatóanyaga az YTE-kivonat, amely világszerte nagy figyelmet keltett.

A VIVAX-nak sokféle kedvező egészségügyi hatása van:

- stressz csökkentés
- szellemi és fizikai teljesítőképesség növelés
- hangulatjavítás
- potencia és libidó szint növelés

Kinek ajánljuk?

Kismamáknak az erőnlét, fizikai és szellemi teljesítőképesség fokozására.
Menedzserek és aktív nők számára roborálásra, vitalizálásra. Csökkenti a mindennapi stressz kellemetlen mellékhatásait, mint a potencia zavar, alacsony libidó, csökkent fizikai és szellemi teljesítőképesség.
Idősebb korosztálynak, jótékony hatása miatt, hiszen az YTE(R)-kivonat beépül a sejtekbe, ezáltal jelentősen fokozza a vitalitást, növeli a szellemi és fizikai állóképesség szintjét.

Hogyan fejti ki vitalizáló hatását?
A VIVAX-ot fogyasztók nyugodtabbnak érzik magukat, s megtapasztalják az ezzel járó kedvező hatásokat is, például a jobb alvás. Az YTE-kivonat fokozza a szellemi és fizikai és szexuális teljesítőképességet, csökkenti a stresszt, javítja a hangulatot.

A VIVAX fő alkotórésze a megtermékenyített tyúktojásból kivont fehérje koncentrátum, az YTE(R), amely a Young Tissue Extract (Fiatal Szövet Kivonat) rövidítése. Az YTE(R) természetes tápanyagokat tartalmaz, olyan biológiai anyagok aktivizálódnak benne, amelyek kedvező hatást gyakorolnak az egészségre és vitalizál.

Hogyan és mennyit fogyasszunk a VIVAX-ból?

Az első két hétben napi 2 x 2 kapszula, reggel és este. Ezt követően napi 2 x 1 kapszula, reggel és este. A doboz tartalma 45 darab tabletta, mely 1 hónapra elegendő.

Tojásfehérje érzékenyek számára nem ajánlott!
A terméket kisgyermekek elől el kell zárni!
A fogyasztásra ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Gyula2019. 09. 13.

  régebben fogyasztottam, most még nem, de tudom, hogy jó volt a szervezetemnek

  nem vettem észre, hogy lennének