Dr.Juice Száj és Torok öblögető

Dr.Juice Száj és Torok öblögető

Raktáron

Ezüstkolloid oldat 500 ml, 20 ppm koncentrációjú ezüstkolloid oldat. Űrtartalom: 500 ml Összetétel: 99, 9999%-os ezüst (20ppm) és ultratiszta víz Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert. Ezüstallergia vagy fémallergia esetén kérdezze meg orvosa véleményét vagy tárcsázza infovonalunkat (06 46 781 537), ahol bátran kérdezzen az ezüstkolloiddal kapcsolatban.

6 022 Ft
egységár: 12,04 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883752036
Márka:Dr.Juice
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Juice Száj és Torok öblögető Részletes leírás

Ezüstkolloid oldat 500 ml, 20 ppm koncentrációjú ezüstkolloid oldat.
Űrtartalom: 500 ml Összetétel: 99,9999%-os ezüst (20ppm) és ultratiszta víz Gyógyszer-kölcsönhatás: Nem ismert. Ezüstallergia vagy fémallergia esetén kérdezze meg orvosa véleményét vagy tárcsázza infovonalunkat (06 46 781 537), ahol bátran kérdezzen az ezüstkolloiddal kapcsolatban. Mellékhatás: Az ezüstkolloidok használatával kapcsolatban ritkán megfigyelték az ezüst lerakódását a bőrben és annak fémes elszíneződését (argirózis). Az ezüstkolloid önmagában nem minősül gyógyszernek, nem helyettesíti az orvos gyógyító tevékenységét és az általa javasolt gyógyszereket!
Az ezüstkolloid közel 650 organizmust képes elpusztítani a szervezetben. Hatásos lehet még csontregenerálásra és gyorsabb csontgyógyulást eredményezhet, továbbá az ezüstkolloid felgyorsíthatja a bőr és más finom szövetek újraképződését. Az ezüstkolloid hatásos lehet az összes testfelszínen lévő, illetőleg a test belsejében megbúvó fertőzéses betegségek, gyulladások esetén. Az ezüstkollid a máj anatómiai szerkezetét is helyreállíthatja, illetve a májműködést erősítheti, így a szervezet méregtelenítését fokozhatja.
Belsőleg:
Candida, allergia, szénanáthánál, nátha, megfázás, influenza, tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések, Lyme-kór, tüdőgyulladás, ízületi panaszok, reuma, agyhártyagyulladás, leukémia, szifilisz, AIDS, HPV-vírus, herpesz.
Külsőleg:
Aknés, pattanásos bőr, ótvar, skarlát, gombás fertőzések, bőrrák, kötőhártya gyulladás, fülgyulladás, szájnyálkahártya fertőzés, sebek, sérülések, horzsolások, herpesz, HPV-vírus, égés, napégés, fagyás, szemölcs, ekcéma, csípések, kiütések, bőrgombásodás, korpásodás.
Egyéb felhasználási területek:
Az ezüstkolloid szájon át közvetlenül, gargalizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj nyálkahártya és fogínypanaszoknál is kiválóan alkalmazható. Az ezüstkolloid semlegesítheti a fogszuvasodást, megszűntetheti a kellemetlen leheletet. Az ezüstkolloid továbbá tökéletes élelmiszer tartósító. Gyümölcsöket, zöldségeket befújhatunk ezüstkolloiddal, ezzel elkerülve a rothadást, penészedést. Az ezüstkolloid kiválóan használható a hűtőszekrény szagtalanítására is. Az állatgyógyászatban is alkalmazható az ezüstkolloid, például égések, marások, harapások és fertőzések esetén.
Használta:
Az ezüstkolloid folyadékot szájban tartva, majd lenyelve – belsőleg alkalmazva! Az Ezüstkolloid biztonságosan, egész életen át fogyasztható. Mennyiségét hitelesen az EPA (Envrironmental Protection Agency) végezte aki, ún. Referencia Dózisban állapította meg a napi mennyiséget. Ez RD= 5*10-3 mg/kg/nap, ami azt jelenti, hogy az általuk megállapított napi adag egyenlő a napi saját testsúly kg szorozva 0,005 mg- mal. Ez úgy számítható ki, hogy 5 ml DrJuice ezüstkolloidban /20 ppm/ kb. 0,1 mg tiszta ezüst található. Az Amerikai Környezetvédelmi Ügynökség (EPA) számítása szerint: Referencia dózis: 5×10-3 mg / kg / nap Az ezüstkolloidot külsőleg az adagoló spray segítségével használjuk. Tárolás: Fénytől védve tartandó! Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 1 évig Felbontást követően 90 napig használjuk el az ezüstkolloidot!

Dr.Juice Száj és Torok öblögető Figyelmeztetés

Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Margó 692016. 10. 25.

  Ajánlani tudom, minden idösnek, mert nekem a bél problémámat, fül fájásomat meg gyógyította. Köszönöm szépen

Anonim Felhasználó2016. 10. 20.

  még nem ismerem a hatását. Most kezdtem használni.