A kosárban 0 termék van, összesen 0 Ft értékben. Rendeljen még 12 000 Ft értékben az ingyenes kiszállításért! A kosárban nincs termék.

Finn nyírfacukor


1000 g
Még nincs értékelés. Legyen Öné az első!
5999026344517
1 990 Ft
Egységár: 1 990 Ft / kg
kiszállítás 2-3 munkanap
Ezt a terméket telefonon keresztül is megrendelheti!
Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 (1) 437 3777 telefonszámon hétköznapokon 9-17 óráig!
A rendelés során kérjük hivatkozzon az alábbi termékazonosítóra: 14232
Természetes édesítőszer, nyírfából készült.
Mellékízmentes édesítőszer diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak is!
Édes és Egészséges.

Fogyókúrázóknak
Cukorbetegeknek
Candida diétázóknak is!

A nyírfacukor egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul, és szervezetünk maga is termeli.

Felhasználás
Mivel a nyírfacukor az asztali cukorhoz hasonlóan viselkedik, oldódik, keveredik, ezért sok esetben felcserélhető azzal. A nyírfacukor tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél, illetve ízletes édesítője gyümölcsöknek és gabonaféléknek.

Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez.

Napi használata biztonságos. A nyírfacukor korlátlanul fogyasztható, azonban igényel egy rövid alkalmazkodási időt, mert érzékenyebbekre hashajtóként hathat, így kezdetben fokozatos mennyiségnövelés javasolt. Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).

Miért különleges a nyírfacukor édesítő?
Tiszta, édes ízű. A nyírfacukor természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes.

Energiatartalma 240 kcal.
A nyírfacukor lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését.
Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.

Glikémiás indexe: 7. A vércukorszint így szinte stabil marad.
Összetevők: 100% nyírfacukor