Bioco C+D 1000 mg +D3 2000 Iu DUO Tabletta

Bioco C+D 1000 mg +D3 2000 Iu DUO Tabletta

Raktáron

Az immunrendszer normál működéséhez. .

4 273 Ft
egységár: 42,73 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103352
Márka:BioCo
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco C+D 1000 mg +D3 2000 Iu DUO Tabletta Részletes leírás

A BioCo C+D duo nagy mennyiségben tartalmaz C- és D-vitaminokat, melyek hozzájárulhatnak immunrendszerünk normál működéséhez. A készítmény C-vitamin tartalma fokozatosan szabadul fel a szervezetben. A hosszan tartó hatás révén folyamatosan biztosíthatjuk szervezetünk C-vitamin szükségletét.

Fogyasztása javasolt a téli hónapokban (amikor szervezetünket kevesebb természetes napfény éri, és indokolt lehet a D-vitamin pótlása).

A D-vitamin a következőkben segítheti egészségünk megőrzését:
az egészséges csontozat és izomfunkció, valamint
a normál fogazat fenntartása,
az immunrendszer normál működése,
a kalcium és foszfor normál felszívódása.

A C-vitamin az alábbi jótékony hatásaival támogathatja szervezetünket:
az ideg- és immunrendszer normál működésének erősítése,
a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelme,
a fáradtság és a kifáradás csökkentése.

Alkalmazási javaslat: naponta 1 tablettát bő folyadékkal lenyelni. Nyelési nehézség esetén a tabletta a felezőnyomat mentén kettétörhető.

Hatóanyagok 1 tablettában - NRV % *
C-vitamin 1000 mg - 1250 %
D3- vitamin 50 µg (2000 NE**) - 1000 %
* NRV% Vitaminok és ásványi anyagok napi beviteli referencia érték %-a (felnőttek esetében)
** NE (Nemzetközi Egység = International Unit)

Összetevők:
L-aszkorbinsav; tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxipropil-metil-cellulóz); fényező anyagok (zsírsavak, polietilénglikol); csipkebogyó kivonat (20 mg/filmtabletta); csomósodást gátlók (zsírsavak magnéziumsói, talkum); stabilizátor (polivinil-alkohol); színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok); részben hidrogénezett szójabab olaj; kolekalciferol

Tárolás: A készítményt tartsa gyermekektől elzárva, száraz helyen, napfénytől védve, legfeljebb 25 °C-on! A termék kupakját mindig gondosan zárja vissza!

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Ágnes2020. 02. 07.

  egy termékben két vitamin is van nagy dózisban, így kiváló ár-érték arány

Anonim Felhasználó2019. 12. 25.

  Jó ár érték arányban.

Anonim Felhasználó2019. 09. 27.

  Ár érték arányban jó.

Anonim Felhasználó2019. 03. 15.

  Hosszú hatású C vitamint és nagy dózisú D3 vitamint tartalmaz egy tablettában.Gazdaságosabb, mint a két vitamint külön megvenni.