Dr.Herz Dióbél olaj 100% hidegen sajtolt

Dr.Herz Dióbél olaj 100% hidegen sajtolt

Nincs raktáron

A dióolaj magas Omega-3 és Omega-6 zsírsavtartalma miatt hozzájárulhat a szív és érrendszer normál működéséhez. .

Kosárba
EAN kód:5999883622933
Kiszerelés:50 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Dióbél olaj 100% hidegen sajtolt Részletes leírás

A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, omega-3 és -6 zsírsavakat -, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

A telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal (egyszeresen telítetlen zsírsavakkal és többszörösen telítetlen zsírsavakkal) való helyettesítése az étrendben hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
A dióolaj linolsav-tartalmának immunrendszer erősítő hatást tulajdonítanak. Belélegezve aromaterápiára is jó. A dióbél egészségmegőrző, szív- és érrendszeri betegségeket megelőző hatása fokozottan érvényesül a dióolajban. Csökkenti a koleszterinszintet, a vérrögképződést, a trombózisveszélyt.

Magas az Omega-3 és Omega-6 zsírsavtartalma, melynek köszönhetően alkalmas enyhe depressziós tünetek kezelésére, valamint felnőttek és gyerekek esetében a megváltozott élethelyzetekhez való alkalmazkodás segítésére.
Fogyasztási javaslat:
naponta 2 ml (1 mokkáskanál).

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Összetevők:100 % hidegen sajtolt dióbél olaj 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, gyermekek elől elzárva!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.