Naturland Nagy Svédcsepp 40 gyógynövénnyel + 1% alkohol

Raktáron

A Großer Schweden bitter Naturland 40 gondosan válogatott gyógynövény kivonatát tartalmazó készítmény.  A készítmény hatóanyaga a Svédkeserű tinktúra, melynek alkotórészei biztosítják az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást valamint a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást.

2 402 Ft
egységár: 4,8 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561010229
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturland Nagy Svédcsepp 40 gyógynövénnyel + 1% alkohol Részletes leírás

A Großer Schweden bitter Naturland 40 gondosan válogatott gyógynövény kivonatát tartalmazó készítmény. 

A készítmény hatóanyaga a Svédkeserű tinktúra, melynek alkotórészei biztosítják az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást valamint a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást.
Orvosi ziliz levél, kis ezerjófű virágos hajtás, gyömbér gyökértörzs, bene-dekfű hatóanyagai emésztést serkentők. A tárnicsgyökér és orvosi pemetefű virágos hajtás étvágyjavítók, segítik az emésztőrendszer működését.

Adagolás: 2-3x1 kávéskanálnyi készítményt hígítva bevenni.

A Naturland Nagy Svédcsepp 40 gyógynövénnyel (gyógytermék) belsőleg enyhe emésztési zavarok (pl.: teltségérzet, puffadás, étvágytalanság, bélrenyheség), külsőleg pedig a vérkeringés stimulálására és a fájdalom csillapítására alkalmazható készítmény.

Naturland Nagy Svédcsepp 40 gyógynövénnyel gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását népgyógyászati és szakirodalmi adatok igazolják.
A Naturland Nagy Svédcsepp 40 gyógynövénnyel hatóanyaga a svédkeserű tinktúra, melynek alkotórészei biztosítják
Az étvágyjavító, emésztést serkentő, epekiválasztást fokozó hatást (keserű narancshéj, bazsalikomfű, kardamomumtermés, kínai csillagánizs termés, benedekfű, fahéj, tárnicsgyökér, borsosmentalevél, szurokfű, vidrafűlevél), a gyulladáscsökkentő és antibakteriális hatást (közönséges párlófű virágos hajtás, orvosi angyalgyökér, bábakalácsgyökér, kamillavirágzat, igazi esgyökér), a kezelt testfelület vérellátásának fokozásával a fájdalomérzet enyhítését (szegfűszeg, borsosmentalevél, 96%-os etanol).

Mi a Naturland Nagy Svédcsepp hatóanyaga?
100 ml készítmény 4,8 g Svédkeserű tinktúrát tartalmaz, amely az alábbi növényi részek alkoholos kivonata:
közönséges párlófű virágos hajtás (Agrimoniae herba), orvosi angyalgyökér (Angelicae radix), kínai csillagánizs termés (Anisi stellati fructus), keserű narancshéj (Aurantii amari epicarpium et mesocarpium), benedekfű (Cardui benedicti herba), bábakalácsgyökér (Carlinae acaulis radix), szegfűszeg (Caryophylli flos), ezerjófű virágos hajtás (Centaurii herba), kamillavirágzat (Matricariae flos), kubébabors (Cubebae fructus), galangálgyökér (Galangae radix), tárnicsgyökér (Gentianae radix), mirha (Myrrha), igazi édesgyökér (Liquiritiae radix), manna (Manna), borsosmentalevél (Menthae piperitae folium), szerecsendió (Myristicae semen), rozmaringlevél (Rosmarini folium), vidrafűlevél (Menyanthidis trifoliatae folium), ökörfarkkóró virágpárta (Verbasci flos), fehér kurkuma gyökértörzs (Zedoariae rhizoma), gyömbér gyökértörzs (Zingiberis rhizoma)

Mit tartalmaz még a készítmény?
Segédanyagként tartalmaz még íz- és színezőanyag karamellt, 96%-os etanolt és tisztított vizet.

Mikor ajánlott a Naturland Nagy Svédcsepp alkalmazása?
Belsőleg alkalmazható étvágytalanság, puffadás, teltségérzet, bélrenyheség és egyéb, különböző okokra visszavezethető emésztési zavarok esetén, fertőző vagy más hosszantartó betegségek utáni lábadozás időszakában. Külsőleg alkalmazható bedörzsölés vagy borogatás formájában a fájdalom enyhítésére.

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?

A készítmény nem alkalmazható a komponensekkel szembeni ismert túlérzékenység (allergia) esetén. Belsőleg nem szedhető agysérülés, epilepszia és más központi idegrendszeri betegség esetén. Nem ajánlott a szedése cukorbetegeknek, májbetegeknek és alkoholbetegeknek. Külsőleg nem alkalmazható a Svédcsepp bőrbetegségben és sérült bőrfelületen.

Mit kell tudnia az alkalmazás megkezdése előtt?
A készítmény 40 v/v % alkoholt tartalmaz, amely adagonként (1 kávéskanál) 1,5 g alkoholnak felel meg.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?
Gyermekek csak külsőleg, 6 éves életkor felett, szülői felügyelet mellett alkalmazhatják.

Lehet-e a Naturland Nagy Svédcseppet más gyógyszerekkel együtt alkalmazni?
Más gyógyszerrel egyidejűleg történő szedése előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét, mert az egyéb gyógyszerek felszívódása, illetve kiürülése megváltozhat. Külsőleges alkalmazás során más helyi kezelésre ajánlott készítménnyel egyidejűleg nem használható, de a fizioterápiás kezelés mellett alkalmazható.

Mit kell megfontolnia várandósság és szoptatás ideje alatt?
Ezen élethelyzetekben belsőleg a készítmény nem alkalmazható. Külsőleg a várandósság első harmadában ne használja, a várandósság későbbi szakaszában és a szoptatás ideje alatt pedig kérje ki kezelőorvosa véleményét!

Hogyan kell a Naturland Nagy Svédcseppet alkalmazni?
Belsőleg: vízzel vagy ízesítetlen teával elkeverve ajánlatos fogyasztani:
- étvágyjavítás céljából a főétkezések előtt fél órával
- az emésztés elősegítésére étkezés közben vagy közvetlenül étkezések után
- fertőző vagy más hosszantartó betegségek utáni lábadozás időszakában főétkezések után.

Külsőleg: fájdalom enyhítésére a készítményt óvatosan bedörzsölni vagy borogató szerként használni.

Mennyi az ajánlott adag?
Belsőleg: naponta 1 kávéskanálnyi készítményt hígítva bevenni.
Külsőleg: naponta többször, de legfeljebb ötször alkalmazható.

Milyen nem kívánt hatást okozhat a Naturland Nagy Svédcsepp?
Belsőleges alkalmazásnál jelenleg nem ismert olyan adat, amely mellékhatásra utalna, de ha Ön bármilyen mellékhatást észlel – ami nem múlik el –, hagyja abba a készítmény használatát és forduljon kezelőorvosához! Túlérzékeny egyéneknél allergiás tünetek (pl. bőrvörösödés, kiütés, ödéma) jelentkezhetnek. Ez esetben hagyja abba a kezelést, és ha a tünetek nem múlnak el, keresse fel kezelő-orvosát!

Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során?
A készítmény alkoholtartalma miatt a közlekedésben történő részvétel vagy gépekkel végzendő munka során a reakcióidő lelassulhat. Gyakori külsőleges alkalmazás esetén az alkohol tartalmú készítmény bőrizgató hatást és bőrszárazságot okozhat. Borogatásként való használatkor ne alkalmazzon párakötést, és ne melegítse!

Mennyi ideig alkalmazható a Naturland Nagy Svédcsepp?
Belsőleg a kúraszerű alkalmazása legfeljebb 3 hónapig tarthat. Két kúra között legalább 1 hónap szünetet kell tartani.
Külsőleg: ha tünetei 5-7 napos kezelést követően nem mérséklődnek, illetve nem szűnnek meg, hagyja abba a kezelést és keresse fel orvosát!

Hogyan kell tárolni a Naturland Nagy Svédcseppet?
Legfeljebb 25 °C-on, fénytől védve.

Mennyi ideig használható fel a készítmény?
Gyártástól számított 24 hónapig, felbontás után 12 hónapig használható fel a készítmény.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 17.

  Gyakorlatilag, színezett vizet kaptunk. Az igazi svédcsepp, erőteljesen keserű, amit kaptunk, egy barna, víz ízű löttyy.

Anonim Felhasználó2019. 08. 25.

  Kiváló hatásfokú termék!

Tiricz Istvánné2019. 01. 16.

  ezt sem bontottam ki még ,

Tiricz Istvánné2018. 11. 04.

  nem tudok véleményt . a csomag nem érkezett meg . De valamikor itt vettem már , csak jót tudok mondani róla .

  csak ajánlani tudom .

Anonim Felhasználó2018. 10. 25.

  Barátnőm parkinson kórban szenved,mióta szedi,sokkal jobb az állapota! Nekem ennél több nem kell!!!

Krisztina2018. 08. 03.

  Még nem tudok véleményt írni 1x vettem be .

  Nem tudom ,de elég víz ízű olyan mintha nem lenne benne semmi.

Finta László2018. 07. 24.

  Sok jót hallottam erről a termékről, kipróbáljuk.

Anonim Felhasználó2018. 06. 21.

  Semleges az íze, és ugyanolyan hatékony,mint az alkoholos

Még több mutatása