BetterYou Magnézium olaj Goodnight spray 100 ml

BetterYou Magnézium olaj Goodnight spray 100 ml

Raktáron

A Magnézium Olaj Goodnight Spray szuper telített, természetesen szűrt, tiszta ásványi anyagot tartalmazó spray, esszenciális olajokkal.  Támogatja a természetes, békés alvást. Ez a termék egyedi összetétele a magnézium kloridnak és a nyugtató és pihentető illóolajoknak.

6 604 Ft
egységár: 66,04 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5060148520186
Márka:BetterYou
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BetterYou Magnézium olaj Goodnight spray 100 ml Részletes leírás

Az eddigi ismert legjobb felszívódású, természetes forrású elemi magnéziumot tartalmazza. Ez a transzdermális magnézium a bőrön keresztül felszívódva behatol a sejtekbe, és ott azonnal beépül, gyorsabban feltölti a magnézium szintet, mint a szájon át szedhető, tabletták vagy kapszulák. 

Alkalmazása: Vigye fel közvetlenül az izmokra, álmatlanság esetén 30 perccel a lepihenés előtt, ideális fürdés után 1-3 fújást a nedves bőrre felvinni. Kezdetben a bőrön enyhe bizsergető érzés tapasztalható, amely a magnézium szint emelkedésével megszűnik.

Tartalom: 100ml, megfelel 800 fújásnak. Használat előtt felrázandó!
10 fújás tartalmaz: 150mg (50%RDA) optimális felszívódású elemi magnéziumot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.