Viva Natura Zabfű por

Viva Natura Zabfű por

Raktáron

Tiszta természet - 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól, színezékektől és ízfokozóktól.   Felhasználási javaslat: 1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve.

1 991 Ft
egységár: 13,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998219305793
Márka:Viva Natura
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viva Natura Zabfű por Részletes leírás

Tiszta természet - 100%-ban természetes anyagokat tartalmaz, mentes adalékanyagoktól, színezékektől és ízfokozóktól.  
 
Felhasználási javaslat:
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve.. Javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel.

Felbontás után 2 hónapon belül felhasználása javasolt. Ajánlatos a port a felbontás után egy zárható edényben tárolni.
 
Figyelmeztetés!
A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!

Az örök fiatalság elérhető forrása.

Nagy mennyiségben tartalmaz természetes vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és enzimeket. Tökéletes aminosav forrás.

A búzafű az egyik leggazdagabb A- és C-vitamin forrás. Egyenlő arányban gazdag E-, F-, K- és B-vitaminokban. Jelentős a B17 tartalma. Segít az emésztésben és a belső szervek működésében. Megsemmisíti a kórokozó baktériumokat és segít visszaállítani a hasznos baktériumok egyensúlyát a belekben, amely folyamat lényeges az egészséges immunrendszer fenntartása érdekében.

A búzafű magas klorofill-tartalma miatt vérünket oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.
A búzafű számunkra létfontosságú enzimekben bővelkedik, többek között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. Az SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyökfogó, mely jelentősen lelassítja a sejtöregedést.

Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát) kedvezően befolyásolja a búzafű fogyasztása.
Erőteljesen lúgosító hatású, kimagasló kalcium, magnézium, és kálium tartalma van. 17 féle aminosav található meg benne.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 01.

  Valami pozitív hatás érezhető a közérzetben, de ahhoz, hogy teljesen le tegyem mellette a voksomat,ahhoz rövid ideje használom. Kipróbálni minenképp érdemes.