Alg-Börje Korallkalk por

Alg-Börje Korallkalk por

Raktáron

Korallkalcium készítmény természetes, tisztán csak fosszilis, koráll algát, Lithothamnion fosszilis alga korall örlemény por alakban. Hatóanyagok napi adagban (2 kávéskanyálnyi):kalcium 729 mg (RDA 99%), magnézium  98, 4 mg (RDA 32, 8 %), Vas 5, 6 mg (RDA 40%)Könnyen felszívódó, jól beépülő szerves ásványi anyagokban rendkívül gazdag.

9 324 Ft
egységár: 46,62 Ft / g
Kosárba
EAN kód:7331944821011
Márka:Alg-Börje
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alg-Börje Korallkalk por Részletes leírás

Korallkalcium készítmény természetes, tisztán csak fosszilis, koráll algát, Lithothamnion fosszilis alga korall örlemény por alakban.

Hatóanyagok napi adagban (2 kávéskanyálnyi):
kalcium 729 mg (RDA 99%),
magnézium  98,4 mg (RDA 32,8 %),
Vas 5,6 mg (RDA 40%)

Könnyen felszívódó, jól beépülő szerves ásványi anyagokban rendkívül gazdag.

A kalcium szükséges a csontozat-izmok-ízületek normális fenntartásához. A magnézium hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez mivel részt vesz az energia termelő és anyagcsere folyamatokban. A vas hozzájárul az oxigén szállításhoz az oxigén szállításhoz az immunrendszer normális működéshez  és a vörösvértest - haemoglobin képződéshez.

Felhasználási javaslat:
Első héten 2X1 kávéskanál
Második héttől 2X2 kávéskanálra emelhető.
Két részletben reggel-este, vízben, teában, gyümölcslében, joghurtban elkeverve.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.