Allimax Fokhagyma kapszula

Allimax Fokhagyma kapszula

Raktáron

100% stabilizált allicin-tartalommal! Régóta tudott, hogy a fokhagymának milyen sok jótékony hatása van szervezetünkre. Az emberiség ősidőktől kezdve előszeretettel használja a fokhagymát főzésre és gyógyításra is.

6 546 Ft
egységár: 218,21 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060082340338
Márka:Allimax
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Allimax Fokhagyma kapszula Részletes leírás

100% stabilizált allicin-tartalommal!

Régóta tudott, hogy a fokhagymának milyen sok jótékony hatása van szervezetünkre. Az emberiség ősidőktől kezdve előszeretettel használja a fokhagymát főzésre és gyógyításra is. Mint ismert a népi gyógyászat a fokhagymát „természetes antibiotikumként” kezeli.
A hatásmechanizmusát viszont csak kevesen ismerik.

A fokhagymának van egy védekező mechanizmusa az élősködők ellen. Ha megvágjuk, vagy összetörjük a fokhagymát, életbe lép ez a rendszer és felszabadul egy kén komponens "alliin", amely egyesül egy speciális enzimmel "allinase", és ez adja az "allicin" nevű jellegzetes szagú vegyületet, melynek segítségével a növény képes az élősködőket megsemmisíteni. Az allicin egyik főbb jellemzője, hogy instabil, ezért gyorsan lebomlik és megszűnik a hatékonysága.

Az allicin 1944 óta ismert. Ebben az évben egy olasz kémikus C. J. Cavallito és kollégája J. H. Bailey sikerrel izolált friss fokhagymából egy jellegzetes szagú kénes vegyületet és bizonyította annak antibakteriális hatását. A vegyületet allicin-nek nevezték el.

Mivel az allicin egy nagyon gyorsan lebomló instabil vegyület, ezért a fokhagyma készítmények többségéből pont a legfontosabb összetevő - az allicin - hiányzik, amely a fokhagyma jótékony hatásaiért felel.

Peter Josling kémikusnak sikerült stabilizálni az allicint. Majd Norman Bennett és munkatársai segítségével létrehoztak egy olyan fokhagyma készítményt, amely stabil allicint tartalmaz a neve Allimax! 00% stabilizált allicin tartalommal

Az AlliMax egy olyan kivonat, amely friss fokhagymából kinyert allicinnel látja el a szervezetet.

A szabadalmazott eljárással előállított stabil allicin egy növényi kapszulába kerül.

Minden AlliMax kapszula 180 mg AlliSURE® port tartalmaz. Az AlliSURE® tartalmazza azt a stabilizált allicin kivonatot, amely a fokhagyma legfontosabb aktív alkotó eleme.

Bioaktív hatása bizonyított!

Az AlliMax kapszula nem tartalmaz gabonát, olajos magvakat, élesztőt, szóját, cukrot, tejszármazékot, glutént, mesterséges ízesítőt és tartósítószert!

Vegetáriánusok és vegánok is fogyaszthatják!


Adagolás:
Felnőtteknek: napi egy kapszula (egészség megőrzés érdekében) étkezések alkalmával, folyadékkal bevenni.
Orvosi javaslatra a napi adag átmenetileg 10 kapszula /napig növelhető.
Gyerekeknek:
- 3 éves kor alatt nem adható!
- 3-tól 7 éves korig a felnőtt adag fele (1/2 kapszula) javasolt.
- 7 éves kor felett a teljes felnőtt adag adható (akár az átmenetileg megnövelt felnőtt adag is).

Csomagolási egység:
30 db kapszula (3 levél/10 db kapszula) papírdobozban

Nettó mennyiség:
229 mg/kapszula x 30 db Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolja

Minőségét megőrzi:
A dobozon szereplő hónap végéig!

Figyelmeztetés:
- Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
- 3 évnél fiatalabb gyerekek esetében nem ajánlott!
- Amennyiben vérhígító gyógyszert szed, használat előtt minden esetben ki kell kérni a családorvos vagy a
kezelőorvos véleményét!
- Ne szedje a készítményt amennyiben allergiás a fokhagymára!
- A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó!
- Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Származási hely:
Egyesült Királyság.

Allimax Fokhagyma kapszula Összetevők

Allicin, GMO mentes Maltodextrin (burgonyakeményítő), akácia mézga (sűrítő anyag) E 414, növényi kapszula (HPMC - Hydroxy Propyl Methyl Cellulose).

Allimax Fokhagyma kapszula Tudnivalók

​AlliMax kapszula     Fél kapszula       1db kapszula        10 db kapszula tartalmazAllisure®/allicin      90mg/27mcg         180mg/54mcg     &nbs

Allimax Fokhagyma kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.