Walmark Walurinal Max Aranyvesszővel tabletta

Walmark Walurinal Max Aranyvesszővel tabletta

Raktáron

Új összetétel: amerikai tőzegáfonya, aranyvessző és D-vitamin a húgyutak egészségéért! Az új, továbbfejlesztett Walurinal® Max az amerikai tőzegáfonya mellett aranyvessző-kivonatot (Solidago virgaurea) és D-vitamint tartalmaz a húgyutak egészségéért, a szervezet védekezőképességéért.

3 066 Ft
egységár: 306,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8595165274356
Márka:Walmark
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Walmark Walurinal Max Aranyvesszővel tabletta Részletes leírás

Új összetétel: amerikai tőzegáfonya, aranyvessző és D-vitamin a húgyutak egészségéért!

Az új, továbbfejlesztett Walurinal® Max az amerikai tőzegáfonya mellett aranyvessző-kivonatot (Solidago virgaurea) és D-vitamint tartalmaz a húgyutak egészségéért, a szervezet védekezőképességéért. A CystiCran® tőzegáfonya-kivonatnak köszönhetően egy tabletta 423 000 mg természetes tőzegáfonyának megfelelő kivonatot tartalmaz. A napi adagban 36 mg proantocianidin (PAC) van. Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak egészségéhez, a D-vitamin a szervezet megfelelő védekező képességéhez.

A Walurinal® Max összetételét a P1100358 számú szabadalmi bejelentés védi.

Adagolás: napi 1 tabletta. 
A tablettákat bő folyadékkal vegye be. Legalább napi 2 liter folyadék fogyasztása javasolt. Antibiotikummal együtt is fogyasztható.

Nettó tömeg: 10 tabletta 5,5 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.