Vitamin Station Acidophilus kapszula
Vitamin Station Acidophilus kapszula - 1.
Vitamin Station Acidophilus kapszula - 2.
Vitamin Station Acidophilus kapszula - 3.

Vitamin Station Acidophilus kapszula

Nincs raktáron

Acidophilus kapszula.

Kosárba
EAN kód:461636446004
Márka:Vitamin Station
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitamin Station Acidophilus kapszula Részletes leírás

Immunrendszerünk mintegy 80%-a emésztőrendszerünk nyálkahártyájában található. Mindannyiunk szervezetében hatalmas mennyiségű mikroorganizmus él, melyet bélflórának nevezünk. A bélflóra összetétele egyénre jellemző és meghatározza egészségi állapotunkat.

Az egyoldalú, helytelen táplálkozás, rossz emésztés, a környezetszennyező anyagok, egyes gyógyszerek, főként az antibiotikumok, bizonyos tápanyag-intolerancia, egzotikus utazások, tartós stressz, dohányzás jelentős mértékben felboríthatják a bélflóra egyensúlyát.

A károsodott bélflóra tünetei lehetnek pl. antibiotikum kúra utáni hasmenés, puffadás, fehérje- vagy tejcukor-érzékenység, különböző bőrproblémák. Az egészséges bélflóra helyreállítása megfelelő probiotikumok segíthetségével már régóta ismert. Ezek olyan bélbaktériumok, melyeknek többféle jótékony hatása van szervezetünkre. A probiotikumok szinte kivétel nélkül tejsavbaktériumok, köztük a legismertebb a Lactobacillus Acidophilus.

A Lactobacillus Acidophilus olyan probiotikus tejsavbaktérium, mely túléli az emésztőenzimek hatásait; épségben képes eljutni a vastagbélbe, ahol elszaporodik és kedvezőtlen feltételeket teremt az ott megtelepedett különféle gombák és baktériumok számára.

A Vitamin Station probiotikus terméke, az Acidophilus alkalmazásával megőrizhetjük a tápcsatorna egészséges baktériumflóráját, használatával az antibiotikumok által károsított bélflóra újra életképessé válik!

A készítmény gyermekeknek is adható; amennyiben nem tudja lenyelni a kapszulát, szétszedve ételébe/italába keverhetjük.

Az Acidophilus :

képes átjutni az emésztőrendszeren és a vastagbélben megtelepedni, elszaporodni

itt gátolja a különféle kórokozók, gombák szaporodását

önmaga termel egy gyenge antibiotikumot

segítheti a tejfehérjék, zsírok, laktóz emésztését

hozzájárulhat az immunrendszer megfelelő működéséhez!

Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 02. 03.

  Még csak 3 napja szedem, így nem tudok véleményt mondani a hatásáról.

Anonim Felhasználó2015. 06. 04.

  A széklet normalizálódott pár nap alatt.