Eredeti Aloe Vera gél

Eredeti Aloe Vera gél

Raktáron

Hatása gyulladáscsökkentő, gyorsítja a sérült szövetek regenerálódási folyamatait.  Könnyen beszívódó, olajmentes bőrnyugató gél 100%-ban stabilizált Aloe Vera lével, allantoinnal, pantenollal és kamilla kivonattal.

1 313 Ft
egységár: 13,13 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998603320159
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eredeti Aloe Vera gél Részletes leírás

Az Aloe növény leveleiből préselt, savas kémhatású lé rendkívüli bőrnyugató, nedvességmegkötő és bőrregeneráló tualjdonságokkal rendelkezik. Minden bőrtípusra használható. Azonnali segítség otthon vagy utazásnál. 3 év feletti gyermeknek is ajánlott.

Alkalmazása: felületes hámhiányokra, égési sérülésekre, égési sérülések körüli bőrfelület kezelésére, pattanásos bőrre, herpeszre, övsömör után a hámfelület frissítésére, korpás felületekre. A tiszta és stabilizált Aloe Vera Gél tökéletes minden bőrtípus irritációjának enyhítésére, pl. napégés, szúnyogcsípés kezelésére.

Használatakor a bőrt alaposan tisztítsa meg, hogy semmiféle szennyezőanyag ne maradjon rajta. A gélt masszírozza be a bőrbe. Ezt naponta többször megismételheti. Könnyen felszívódik, nem hagy nyomot.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Kovács Sándor2023. 04. 17.

  Mivel nem azt kaptam, amit rendeltem nincs pozitív véleményem.

  Remélem több nem lesz, és vagy megkapom azt a terméket amit rendeltem, vagy a pénzem visszaküldik!

  Cégnek jeleztem, hogy nem azt a terméket kaptam, amit rendeltem, de eddig érdemi vàlaszt e-mailomra nem kaptam!

Anonim Felhasználó2019. 10. 24.

  NYUGTATJA A HÁZI VEGYSZEREKTŐL MEGGYENGÜLT BŐRT A KEZEIMEN

Anonim Felhasználó2019. 10. 09.

  gyorsan felszívódik, hatékony

Rita2019. 09. 04.

  Pattanásokra és szunyogcsipésre használtam eddig, bevált.

Mya2019. 07. 11.

  Ajánlom mindenkinek, mert nagyon jó nap égette bőrre, rovar csípésnél enyhíti a viszketést, és bőrsérülésnél gyorsan hámosít.

Timi2019. 05. 02.

  Igazi gél állaga van

Anna2018. 01. 18.

  mert kíváló

Anonim Felhasználó2017. 10. 30.

  Mindig van otthon. Nyáron leégésre, vagy gyerek horzsolásos sebeire, csípésre nem kenek mást. Hűsít, antibakteriális, nem csíp. Még kisállatainkon is használtuk. :) Ajánlom.

Még több mutatása