Basica Instant bázikus italpor
Basica Instant bázikus italpor - 1.
Basica Instant bázikus italpor - 2.

Basica Instant bázikus italpor

Raktáron

A Basica termékcsalád bázikus vitálanyagokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó készítmények a sav-bázis egyensúly fenntartására, megőrzésére. Napi 1 alkalommal 3 teáskanálnyi (15g) mennyiséget vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyaszth.

7 265 Ft
egységár: 24,22 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4018315011112
Márka:Basica
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Basica Instant bázikus italpor Részletes leírás

A Basica termékcsalád bázikus vitálanyagokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó készítmények a sav-bázis egyensúly fenntartására, megőrzésére.

Napi 1 alkalommal 3 teáskanálnyi (15g) mennyiséget vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztható. A Basica Instant bázikus ásványi anyagok és nyomelemek kombinációja. Kiegyensúlyozatlan táplálkozás mellett az ásványi anyagok, a kalcium és a magnézium bevitele a sav-bázis háztartás harmonizációját segítik elő. A nyomelemek táplálkozásunk teljes értékűvé válását segítik. Ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó készítmény, mely összetétele révén gyorsabban oldódik, így kényelmesebben elkészíthető, egy pohár vízben vagy gyümölcslében felodva. Kellemes, kissé savanykás, narancsos az íze. Laktóz tartalma lényegesen alacsonyabb a klasszikus változatánál, emellett vitaminokat (C és B2) is tartalmaz. Ajánlható mindazoknak a magukat bázikusabbnak tartóknak, akik érzésük szerint aktív életmódot élnek és így nincs lehetőségük, türelmük a főzelékbe vagy hasonló langyos ételekbe, italokba kevergetéshez, de szeretnék sav-bázis egyensúlyukat jó karban tartani. Valamint ajánlható azoknak a "savasabbaknak" is, akik csak teljesen homogén ital formájában képesek táplálék kiegészítőket elfogyasztani. 100 g termék összetétele: szacharóz, savanyúság szabályozó citromsav, kálciumkarbonát 5.83 g, maltodextrin, magnéziumkarbonát 3,12 g, káliumcitrát 1,84 g, nátrium-hidrogénkarbonát 1,83 g, nátriumcitrát 1,42 g, laktóz, aszkorbinsav (C-vitamin) 800 mg, narancsaroma, cinkglukonát 116 mg, vas-(II)-citrát 73 mg, riboflavin (B2 vitamin) 9,6 mg, réz-(II)-citrát 9,4 mg, króm-(III)-klorid 1,0 mg, nátrium-molibdát 0,67 mg, káliumjodid 0,43 mg, nátriumszelenit 0,33 mg. A javasolt napi adagot ne lépje túl. A táplálék kiegészítő nem pótolja a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet. A terméket kisgyermek elől elzárva kell tartani. Száraz helyen tárolja

Basica Instant bázikus italpor Terméktulajdonságok

Kulcsszó:basica por, basica, basica instant bázikus italpor

Basica Instant bázikus italpor Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 09. 18.

  Kellemes narancsos íz, emésztést elősegíti