Grape Vital grapefruit mag kivonat

Grape Vital grapefruit mag kivonat

Raktáron

Teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapfruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és.

7 556 Ft
egységár: 251,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:7033434100001
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Grape Vital grapefruit mag kivonat Részletes leírás

Teljesen természetes anyagokat tartalmazó, a grapfruit magjából sajtolt kivonat, amely sejtregeneráló, antioxidáns hatású, vírus és gombaölő, sterilizáló és immunerősítő, táplálék kiegészítő készítmény! Ezeket a hatásokat, klinikai és egyetemi laboratóriumok tesztjei is igazolják!

A Grape Vital® grapefruit mag hatásai:

Erős antioxidáns hatása - semlegesíti a szabadgyököket az agyban, a vérben, a sejtekben és a sejtmagban.
Lassítja az öregedést, fokozza a csontvelő felnőtt őssejt produkció képességét, ezek véráramba jutása után a belső beteg és sérült helyre való eljutását.
Javítja és támogatja belső szerveink működését, főleg a máj és vese méregtelenítő működését.
Elősegíti a koleszterin leépítését.
Elősegíti a vasfelvételt min. + 50% -kal a táplálékból.
Erősíti az immunrendszert
Erősíti a kötőszövetet, csökkenti a stresszhatásokat.
Kontrollálja a hisztaminkoncentrációt, csökkenti az allergiahajlamot.

Használati tájékoztató:
Mielőtt elkezdené a roboráló sejtregeneráló táplálék-kiegészítő készítményt alkalmazni, olvassa el az alábbi tájékoztatót.
Alkalmazása:
Grape Vital® csepp szembe nem kerülhet, a nyálkahártya megóvása érdekében óvakodjon a tömör oldattól! Ne használja hígítatlanul.

Adagolás:
Nincs korhoz kötve az alkalmazás. Kisgyermekek és kismamák egyaránt alkalmazhatják. Általában 10 kg testsúlyra 3-4 cseppet, egy pohár gyümölcslébe, vagy tonikba csöpögtetni, mely az egésznapi szükségletet fedezi.

Naponta 2-3 adagra is osztható. Ajánlatos 10 cseppenként oldani, így nem annyira keserű. Ez az adagolás kisállatainak is alkalmazható pl. szalmonella fertőzés esetén.
Túladagolás az előírt mennyiség 1000-szeresénél fordul elő. A készítmény jótékony hatását, különböző szakirodalmak, klinikák és egyetemek tesztjei támasztják alá.

Mellékhatás:
Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny a készítmény hatóanyagára, vagy bármely segédanyagára. Nem ajánlatos citrusérzékenységnél a termék alkalmazása. Ez nagyon ritkán fordulhat elő, ebben az esetben kérjük forduljon orvosához további kivizsgálásra. További mellékhatás nem ismert.
Terhesség, szoptatás: A készítmény hosszú múltra visszatekintő alkalmazása során nem észlelték, hogy a terhesség ideje alatt kedvezőtlen vagy ártalmas mellékhatásokat okozna.
Tárolás:
A Grape Vital® csepp 160 ºC-ig stabil. Így nem szükséges hűvösen tárolni.
A készítmény gyermektől elzárva tartandó!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szabó E.2018. 03. 16.

  Szörpök, dzsemek tartósítására is használható

Mazsola2017. 03. 29.

  Évek óta csak ezt használjuk. Gyógyszer mellett is lehet.

Anett2017. 02. 13.

  Bevált immunerősítő.

  Nagyon drága.

Lakó Gáborné2017. 02. 12.

  A legjobb minőségű koncentrátum.

Anonim Felhasználó2016. 10. 19.

  immunerősítő, sőt olvastam, hogy gilisztahajtó hatása is van

Anonim Felhasználó2016. 07. 19.

  Pár napja szedem, és már hat.

Anonim Felhasználó2016. 05. 26.

  Vérnyomáscsökkentő hatása van más más gyógyszerhez alkalmazzuk,mellékhatás nélkül.Érzékelhetően javítja az immunitást.Egyszerűen fogyasztható

Kinga2016. 01. 06.

  Meggyógyított egy eros megfázásbol par nap alatt!

Még több mutatása