Biola Bio Stellária tonik 100 ml

Biola Bio Stellária tonik 100 ml

Nincs raktáron

Az érzékeny bőr tisztítására és tonizálására szolgál. Alkoholmentes termék. Bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. .

Kosárba
EAN kód:5999554982533
Márka:Biola
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biola Bio Stellária tonik 100 ml Részletes leírás

Az érzékeny bőr tisztítására és tonizálására szolgál. Alkoholmentes termék. Bőrnyugtató és gyulladáscsökkentő hatású. Kamilla és tyúkhúr, valamint csicsóka levél kivonatát tartalmazza, amelyek hatóanyagai támogatják a bőr természetes védekezőképességét. A gyógynövények bioaktív komponensei és az allantoin a gyors bőrregenerációt segítik. A citromillatú bazsalikom, porcsinfű, hamamelisz kivonata és a citromolaj magas flavonoid és tannin, valamint cink tartalmánál fogva az üde és tónusos bőrállapot elérését segíti. A kókuszolaj alapú bőrtisztító hatóanyaga gyengéden tisztítja az érzékeny bőrfelületet is.

A termék nem tartalmaz, etoxilált emulgeátorokat, szintetikus, konzerválószer molekulákat, szintetikus parfümöt, színezőanyagot.

Alkalmazása: A vízzel megnedvesített vattára, vagy törlőszivacsra egy adagolópumpányi tonikot juttatunk, amellyel áttöröljük a megnedvesített arcbőrt. Különösen érzékeny arcbőr esetén, egy-két perc hatóidő elteltével, tiszta vízzel leöblítjük a megtisztított felületet.

összetevők (inci):
aqua, stellaria media*, hamamelis virginiana*, polygonum aviculare*, helianthus tuberosus*, chamomilla recutita*, ocimum basilicum*, coco betaine*, glicerin, melissa officinalis,*, citrus medica limonum oil*, allantoin, potassium sorbate, chlorophyll, tocopherol.

* = ellenőrzött ökológiai termelésből származik

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 01. 15.

  jó