Biotech Multi Mineral Complex tabletta az egészséges csontozatért

Biotech Multi Mineral Complex tabletta az egészséges csontozatért

Nincs raktáron

A csontszerkezet fejlődéséhez kifejezetten hasznos. Fiatal, fejlődésben lévő szervezet számára legalább annyira fontos, mint testük épségét féltőknek. .

Kosárba
EAN kód:5999076216703
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:100 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Multi Mineral Complex tabletta az egészséges csontozatért Részletes leírás

ERŐS ÁSVÁNYIANYAG-KÉSZÍTMÉNY TABLETTA FORMÁBAN.

1 ADAGBAN:
• 12 fontos ásványi anyag

Töltődj fel ásványi anyagokkal!

A Multi Mineral Complex fő elemei elősegítik a csontok egészséges fejlődését, az izmok működését, gyarapodását és anyagcseréjét. A kalcium és a magnézium alapvető szerepet játszik a csontok és a fogak megfelelő fejlődésében. A cink jelen van valamennyi szövetben, szervben és testnedvben, és elősegíti a zsírsavak anyagcseréjét és a szaporodóképességet. A króm a normál vércukorszint fenntartásában játszik fontos szerepet.

Felhasználási javaslat: napi 3 tabletta fogyasztása ajánlott.

Kiszerelés: tabletta, 100 tabletta (33 adag)

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekektől elzárva tárolja! A készítmény szedése előtt kérem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Tejet, szóját, tojást és mogyorót is feldolgozó üzemben készül. A vastartalmú termékek túladagolása halálos mérgezés okozója lehet 6 év alatti gyermekeknél.
Minőségét megőrzi a jelzett hónap végéig: (hó/év) lásd a csomagoláson
Tárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó! 
Származási hely: USA

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 11. 24.

  Jól múködik

  Nincs

Anonim Felhasználó2018. 05. 11.

  Jó ár/érték arány

Gábor822016. 06. 17.

  Ajánlom mert, megszűntek az izomgörcsök a kreatin kúra mellett. Mindenképp hasznos kiegészítő, ingyenes házhoz szállítással és egyébként is, verhetetlen áron!

Anonim Felhasználó2016. 05. 10.

  Egyenlőre semmi extra. Az ára jó volt.