Aromax Gránátalmaolaj 20ml

Aromax Gránátalmaolaj 20ml

Raktáron

A biotermesztésből származó gránátalma magjából kíméletes, CO2-os kivonatolással előállított olaj egyedi zsírsav összetételének köszönhetően értékes és keresett hatóanyag az anti-aging bőrápolásban. .

3 704 Ft
egységár: 185,22 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997733314038
Márka:Aromax
Kiszerelés:20 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax Gránátalmaolaj 20ml Részletes leírás

A biotermesztésből származó gránátalma magjából kíméletes, CO2-os kivonatolással előállított olaj egyedi zsírsav összetételének köszönhetően értékes és keresett hatóanyag az anti-aging bőrápolásban.

Az antioxidánsokban (tokoferolok), fitoösztrogénekben és konjugált zsírsavakban (omega-5/super-CLA) gazdag olaj gyorsan beszívódik a bőrbe, kellemes, olvasztott csokoládéra emlékeztető illatot hagyva hátra.

Lassítja az öregedési folyamatokat, helyreállítja a bőr rugalmasságát.
Erősíti a bőr természetes védekezőképességét, csökkenti a bőrön keresztüli vízvesztést. Védi a bőrt a szabadgyökök káros hatása ellen, bőrregeneráló hatású.

Száraz, érzékeny bőr kezelésére is használható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Gabriella2019. 02. 21.

  Puha lesz tőle a bőr

Anonim Felhasználó2016. 12. 02.

  Kicsi mennyiség nagy hatóanyag tartalommal. Arcra használom, illetve krémekbe.

djkaty2015. 02. 14.

  Rendkívül jól hidratálja és kisimítja a bőrt, mind az arcon, mind kézfejen.