Aromax Moszkító Stift Rovarcsípésre 5ml

Aromax Moszkító Stift Rovarcsípésre 5ml

Nincs raktáron

A természetes illóolajokat, földimogyoróolajat, alkoholt és pantenolt tartalmazó készítmény használatát különböző rovarok okozta csípések, illetve csalán által kiváltott bőrkiütések kezelésére ajánljuk.

Kosárba
EAN kód:5997733315097
Márka:Aromax
Kiszerelés:5 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Aromax Moszkító Stift Rovarcsípésre 5ml Részletes leírás

A természetes illóolajokat (borsosmenta, levendula, eukaliptusz, citrom, törpefenyő, kamilla és cickafark), földimogyoróolajat, alkoholt és pantenolt (B5-provitamin) tartalmazó készítmény használatát különböző rovarok (pl. szúnyog, méh, darázs, pók) okozta csípések, illetve csalán által kiváltott bőrkiütések kezelésére ajánljuk.

Kellemesen és hatékonyan hűsíti, nyugtatja a sérült bőrt, csillapítja a kellemetlen viszketést.

Összetevők: alkohol, borsosmenta-, levendula-, eukaliptusz-, citrom-, törpefenyő-, kamilla-, cickafark- és földimogyoróolaj, pantenol.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 06. 30.

  Kellemes az illata és csökkenti a viszketést és a duzzanatot.