Naturpiac Finn nyírfacukor 500 g

Naturpiac Finn nyírfacukor 500 g

Raktáron

Mellékízmentes édesítőszer diabéteszeseknek és fogyni vágyóknak is! Édes és Egészséges. .

2 565 Ft
egységár: 5,13 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999026344500
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpiac Finn nyírfacukor 500 g Részletes leírás

A nyírfacukor egy természetes édesítőszer, egy édes kristályos szénhidrát, amely a természetben szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul, és szervezetünk maga is termeli.

Felhasználás
Mivel a nyírfacukor az asztali cukorhoz hasonlóan viselkedik, oldódik, keveredik, ezért sok esetben felcserélhető azzal. A nyírfacukor tökéletesen helyettesíti a cukrot főzésnél, sütésnél, desszertek és meleg italok készítésénél, illetve ízletes édesítője gyümölcsöknek és gabonaféléknek.

Nem nyújt táptalajt a gombáknak, így nem alkalmas élesztővel készült ételek, tészták készítéséhez.

Napi használata biztonságos. A nyírfacukor korlátlanul fogyasztható, azonban igényel egy rövid alkalmazkodási időt, mert érzékenyebbekre hashajtóként hathat, így kezdetben fokozatos mennyiségnövelés javasolt. Érzékenyebb gyomrúaknál 4-6 hetes hozzászoktatási időszak javasolt, kisebb mennyiséggel kezdve (napi egy kiskanál).

Miért különleges a nyírfacukor édesítő?
Tiszta, édes ízű. A nyírfacukor természetes anyag, természetes módon feldolgozott, adalékanyagoktól mentes.

Energiatartalma 240 kcal. A nyírfacukor lassan szívódik fel és alakul át, ezért erősíti a jóllakottság érzését. Nem tartalmaz semmilyen állati eredetű anyagot, tartósítószert, allergén anyagot, illetve fenil-anilin forrást.

Glikémiás indexe: 7. A vércukorszint így szinte stabil marad.   

Kutyáknak ne adjuk, májkárosító hatású.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

istván2015. 03. 17.

  A páromnak vettem, és ő szereti, és használja is .