Idealbody fogyókúrás italpor mangó 525 g

Idealbody fogyókúrás italpor mangó 525 g

Raktáron

Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. Ez azt jelenti, hogy amelyik étkezésre turmixot fogyasztottál, arra az étkezésre már nem kell semmi mást enned.

9 389 Ft
egységár: 17,88 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998020100495
Márka:Idealbody
Kiszerelés:525 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Idealbody fogyókúrás italpor mangó 525 g Részletes leírás

Az IdealBody® egy komplex étkezéshelyettesítő turmixpor, ami önmagában helyettesít egy teljes értékű étkezést. Ez azt jelenti, hogy amelyik étkezésre turmixot fogyasztottál, arra az étkezésre már nem kell semmi mást enned. Turmix diétával egy étkezés ára csupán 566 Ft (+ a tej vagy víz ára), így nem csak egészséges és diétás, hanem gazdaságos alternatívája is az út közben elfogyasztott gyors ételeknek, pékárunak.

A turmix ideális mennyiségben tartalmazza azokat a tápanyagokat, amire a szervezetnek a megfelelő működéshez és anyagcsere-folyamatokhoz szüksége van:

40% egyedi összetételű, három különböző forrásból származó fehérjét – a jobb felszívódás és az izomzat megtartása érdekében.
Természetes szénhidrátokat, rostot és zsírsavat a jó közérzetért – hogy kiegyensúlyozott, fejfájásmentes, lendületes maradj a diéta alatt is.
22 féle vitamint és ásványi anyagot – hogy vitamindús maradjon a táplálkozásod.
A turmixban található minőségi fehérjék eltelítenek, így nem leszel éhes a diéta alatt, ráadásul rábírjuk a szervezetet a zsírraktárak lebontására az izom megtartása mellett.

Összetevők: szójafehérje izolátum, gyümölcscukor, emulgeátor (szójalecitin), laktózmentes sovány joghurtpor, sűrítőanyag (guar gumi, karboximetilcellulóz, xantán), mézpor, aroma, inulin, gluténmentes zabkorpa, savanyúságot szabályzó (citromsav), dikálium-foszfát, természetazonos aroma, kolin, kurkumapor, inozitol, maltodextrin, csomósodást gátló (szilícium-dioxid), só, magnézium-karbonát, édesítőszer (nátrium-ciklamát, nátrium-szacharinát); C-vitamin (aszkorbinsav), vasdifoszfát, E-vitamin(dl-alfa-tokoferil-acetát), nikotinamid, cinkoxid, réz-glükonát, színezőanyag (béta-karotin), pantoténsav, mangánszulfát, B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), B2-vitamin (tiamin-mononitrát), A-vitamin (retinil-acetát), folsav, nátrium-szelenit, nátrium-jodid, biotin, D3-vitamin (ciano-kobalamin), B12-vitamin (kolekalciferol).

Tápérték 100 g-ban egy adagban**
Energiaérték 1621 kJ 1162 kJ
385 kcal 276 kcal
Zsír 8,5 g 7,5 g
amelyből telített zsírsavak 2,5 g 3,6 g
Szénhidrát 32 g 26 g
amelyből cukrok 26 g 24 g
Élelmi rost 8,3 g 2,9 g
Fehérje 39 g 24 g
Só 1,8 g 1 g
Laktóz 3,8 mg 271 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.