Műanyag Sópipa

Műanyag Sópipa

Raktáron

A sópipa olyan szabadalmaztatott készülék, amellyel bárhol szabadidejében hozzájuthat a sókristály terápia minden előnyéhez. .

5 019 Ft
egységár: 5 018,76 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881111088
Márka:Sópipa
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Műanyag Sópipa Részletes leírás

Hatékony gyors segítség
-nátha
-megfázásos tünetek
-köhögés
-influenzás tünetek
-hörghurut
-orrdugulás
-egyéb légúti fertőző betegségek
-légúti allergia
-asztma esetén

Megfázás, nátha, köhögés, orrdugulás, hörghurut, influenzás tünetek, orrfolyás, allergia, asztma: az életünket leggyakrabban megkeserítő betegségek, melyek egy részét mindannyian megtapasztaljuk. Napjainkban számtalan gyógymód áll rendelkezésünkre ezek tüneteinek enyhítésére, kezelésére. Szerencsénkre létezik egy természetes és tartós eredményt hozó kincsünk: a barlangi kősó, mely gyorsan enyhítheti panaszainkat és jelentős szerepe lehet a megelőzésben is. A sóbarlangok felső légutakra gyakorolt jótékony hatása már évszázadok óta ismert tény, amelyet klinikai tesztek és jól dokumentált orvosi szakvélemények is bizonyítanak. A barlangterápiák azért sikeresek, mert a lebegő parányi sókristályokat belélegezve kitisztítjuk - és ami nagyon fontos - nyugtatjuk, regeneráljuk a légzőszerveket. A készülékbe Európa leghíresebb gyógybarlangjaiból származó sókristályokat válogattunk, amelyek jelentősen javíthatják a légúti betegségekben szenvedők állapotát. A Sópipa gyakorlatilag egy mobil sóbarlang, használatával mindenki bárhol, bármikor hozzájuthat a sókristály- terápia előnyeihez.
A Sópipa a szezonális őszi-téli megbetegedések kiegészítő terápiájaként hatékony segítséget nyújthat a tünetek kezelésében és rendszeres használat esetén a betegség kialakulásának megelőzésében is.

A klasszikus kerámia Sópipa és a Sópipa2 közötti különbség:

-a készülék anyaga (a Sópipa2 bio-kompatibilis műanyagból készül)
-a hatóanyag mennyisége (A Sópipa2-be kevesebb só kerül)
-a Sópipa2 használata elsősorban a nátha, köhögés, megfázásos tünetek, hörghurut, influenzás tünetek, orrdugulás és egyéb légúti fertőző megbetegedések esetén ajánlott.

A készülék használata:

A készüléket szájba kell venni és a csutorán keresztül belélegezni a levegőt, majd orron keresztül kifújni. A légzést normál intenzitással erőlködés nélkül végezzük.
A készüléket akut esetben naponta összesen 15-25 percet ajánlatos használni, napi 3-4 részletre elosztva, alkalmanként 4-5 percig.Megelőzésként napi 10-15 perc használatot javaslunk.
A tisztulási folyamat beindulásakor a régi lerakódások köhögéssel, orrfolyással távozhatnak a szervezetből.
A sókristályok a belégzés után a légutak nyálkahártyáját intenzív tisztító munkára serkentik, így segítik a természetes öntisztító folyamatok beindulását. A só a baktériumok és vírusok elpusztításában is részt vesz, sőt a legújabb vizsgálatok szerint közreműködik az immunrendszer működésének kiegyensúlyozásában is.

A Magángyógyszerészek Országos Szövetségének ajánlásával.

A készülék hatóanyaga:
Nátrium-klorid: 99,20% ; Kalcium-szulfát: 0,40% ; Magnézium-klorid: 0,08% ; Kálcium-klorid: 0,08% ; Vas(III)-oxid: 0,001%

A készülék felbontás után, használattól függően 3-6 hónapra elegendő hatóanyagot tartalmaz.
Tisztítása a külsö felületén enyhén nedves ruhával történhet, mert a készülékbe víz nem kerülhet.
Páramentes száraz helyen tárolandó.

Szabadalmaztatott termék

EMKI EK tanusítvány száma: 5-483-500-0611

Műanyag Sópipa Terméktulajdonságok

Kulcsszó:sópipa,allergia,asztma,légúti megbetegedés

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 06.

  kettőt-vettem egy áráért

mamus2019. 06. 11.

  a légcső gyulladásnál , köhögésnél segít könnyebben venni a levegőt, felszaggatja a lerakódást és nem utolsósorba ha leejtjük sem törik el ! Az előző porcelánból volt ,jóval drágább mint a műanyag és egy ütődésnél eltörött . A műanyagnak nagyon kedvező az ára így kettőt rendeltem hogy az unokáimnak is legyen !

Anonim Felhasználó2019. 02. 23.

  hatásos

Anonim Felhasználó2019. 01. 19.

  Még nincs egy hete, hogy használom, de már most is érezni jótékony hatását!

Anonim Felhasználó2018. 11. 27.

  Tényleg felszakítja a letapadt váladékot. Kellemesen sós. A legjobb, ha erősen megszívjuk.

Petróné.2018. 08. 29.

  Nagyon jó a gyermekem használja sajnos,de jó.

  Ilyen nincs.

Anonim Felhasználó2018. 07. 22.

  remélem javítja a fulladásos rohamaim

Anonim Felhasználó2018. 03. 17.

  Tisztítja a légutakat

Még több mutatása