AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Ayuclean Folyékony mosódió tearózsa

Márka: Ayuclean
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1500 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
9120001465064
Aktuális ár:
4 514 Ft
Egységár:
3,01 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az illatmentes folyékony mosódiónál némileg sűrűbb mosódió főzetet tartalmaz, plusz kontrollált biogazdaságból származó olajokat is (illat és ápolás: rózsa-, fertőtlenítés: neem-, kurkumaolaj).
Így nem kell öblítőt használnod a mosáshoz!

Natúrtermék (98%-ban bio): nem tartalmaz mesterséges színező, illat és konzerváló anyagokat (mivel vizet tartalmaz, természetes élelmiszertartósító szerekkel kálium-szorbáttal és nátrium-benzoáttal tartósították), ezért a felbontás után 6 hónapon belül használd el! Allergiások is használhatják, bőrgyógyászok által tesztelt.

Gépi mosásnál egy átlagos mosógépbe 5 kg ruhához vízkeménységtől és szennyezettségtől függően 1-1,5 kupak koncentrátumot, azaz 30-50 ml-t kell öntened a mosószer-adagolóba vagy közvetlenül a dobba, a ruhák alá. Így az 1,55 l kb. 40 mosásnyi adag, ami heti 3-4 mosással számolva 2,5-3 hónapra elegendő.

Kézi mosásnál 1 kupakkal (40 ml) önts 5 l vízhez!
Tudnivalók
Az illatos folyékony mosódiókkal való mosásnál nem lesz annyira erős illata a ruháknak, mint pl. a mosóparfüm esetében, ezért a diszkrét illatok kedvelőinek ajánlom őket elsősorban.Ha hagyományos, bolti folyékony mosószerrel akarnál ennyit mosni, meg kéne venned egy 3,5 literes flakont.
Figyelmeztetés
Gyermekektől távoltartandó. Ha a szembe kerül, azonnal, bő vízzel ki kell mosni. Használat előtt felrázandó. Fehérmosásnál érdemes fehérítőt adni hozzá, vagy a fehérítővel kevert változatot használni.