Masculan sikosító gél tubusos

Masculan sikosító gél tubusos

Raktáron

Intim síkosító az örömtelibb intim együttlétekért. 100% óvszerbarát, dermatológiailag és klinikailag tesztelt, vízben oldódó és zsírmentes. .

1 596 Ft
egységár: 31,92 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4019042050108
Márka:Masculan
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Masculan sikosító gél tubusos Részletes leírás

Vízben oldódó és zsírmentes
100%-ban óvszerbarát
Megoldás a hüvelyszárazságra
Dermatológiailag és klinikailag tesztelt

Az Masculan vízbázisú síkosító enyhíti a vagina szárazságát és képes megszüntetni az intim kellemetlenségeket nemi aktus közben. Kíméletes a bőrhöz, pH semleges, nem zavarja meg a hüvely egészséges flóráját. A Masculan síkosító gél tökeletes hüvelyi, anális vagy orális használatra. Óvszerbarát, és a szexuális játékok, segédeszközök elmaradhatatlan kelléke. Praktikusan egyszerű kiszerelésének köszönhetően diszkréten meglapulhat a legkisebb táska mélyén vagy a neszesszerben is. Néhány csepp, és a Masculan síkosító kiválóan fokozza a szexuális élményt és érzékenyebbé tesz minden érintést. Tökéletes választás azok számára, akiknél a hüvelyi szárazság már akadályozná az örömteli szexuális együttlétet. Különösen ajánlott menopauza idejére, hogy a szex ebben az időszakban is önfeledt legyen.


Masculan sikosító gél tubusos Terméktulajdonságok

Kulcsszó:masculan, masculan sikosító gél, masculan sikosító

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 11. 23.

  kellemes meleg érzetet kölcsönöz

  hamar elmúlik a hatása

Anonim Felhasználó2016. 11. 23.

  kellemes meleg érzetet kölcsönöz

  hamar elmúlik a hatása

Magdi2016. 09. 19.

  Végre egy termék, ami nem zsíros.

Anonim Felhasználó2016. 06. 07.

  jó

csillag2015. 07. 31.

  Rendben van a termék.