AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) BioCo Omega 3-6-9 kapszula jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:
BioCo Omega 3-6-9 kapszula

BioCo Omega 3-6-9 kapszula

Márka: BioCo
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5998607100757
Aktuális ár:
3 280 Ft
Egységár:
54,67 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás


Az Omega-3 az egyik legalapvetőbb építőeleme minden élő szervezetnek még azokból a korokból, amikor az élet az óceánokban kialakult. Végigkísérte az élő szervezetek evolúcióját a sósvízi egysejtűektől a gerincteleneken és halakon keresztül a szárazföldi emlősökön át az emberig.Nélkülözhetetlen a szervezet energiaellátásában. Már a sejtmembránok szintjén jelen van, de alapvető összetevője az agynak, a bőrnek, a szem retinájának, az ízületeknek, a spermának, az ereknek, a tüdőnek, a szívnek, az immunképző szerveknek és az endokrin rendszernek. Különösen fontos a gyermekek egészséges fejlődése szempontjából. 


Hiánya ezen szervek legkülönbözőbb betegségeihez vezet, márpedig hiánya általánosnak tekinthető azon népcsoportokban, amelyek eltávolodtak a tengerektől, óceánoktól, ezért nem esznek elég halat.Az Omega-3 esszenciális zsírsavat ugyanis hatékony formában kizárólag zsírosabb tengeri halak fogyasztása révén vehetjük magunkhoz (lazacheringmakrélaszardellaszardínia, tonhal, tokhal), ők pedig krill- és plankton-fogyasztással jutnak hozzá. A halak a szervezet számára azonnal felhasználható formában tartalmazzák az Omega-3-at, de ha nem fogyasztunk hetente legalább kétszer halat, mindenképpen pótoljuk Omega-3 táplálékkiegészítővel.Bizonyos növények is tartalmaznak valamennyi Omega-3-at (pl. szójaolaj, lenolaj, chia mag), azonban a növényi Omega-3-at két fázisban kell a szervezetnek átalakítania mielőtt hasznosítani tudná, közben a nagy része elvész - nagyjából a bevitt növényi Omega-3 zsírsav 15%-a fog hasznosulni.)


Az esszenciális zsírsavak meglepő módon csökkentik az izmok lebomlását, csillapítják a gyulladást, elősegítik az izomtömeg növekedést, felgyorsítják a regenerálódást, támogatják az optimális hormontermelést, elősegítik a kötőszövetek és az ízületek egészségétAlkalmazása javasolt: naponta 1 kapszulát bő folyadékkal lenyelni.
Tudnivalók
Hatóanyag
1 kapszulában


   
Halolaj                                                          
498 mg·EPA
(Omega-3)                                     
80 mg


·DHA
(Omega-3)                                    
50 mg


·olajsav
(Omega-9)                                
31 mg


   Ligetszépe olaj                                            
300 mg·LA
(linolsav, Omega-6)                       
108
mg


·GLA
(gamma-linolénsav, Omega-6)    18 mg


·olajsav
(Omega-9)                                   
9 mg


   
Lenmagolaj  
                                               300
mg·ALA
(alfa-linolénsav, Omega-3)          135
mg


·olajsav
(Omega-9)                                  
40 mg


·LA
(linolsav, Omega-6)                          
32 mg


Összetevők

Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!
Vélemények (3)
Összesen 3 értékelés.
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
2018-09-14 19:43:08
Pozitívum: Immunrendszer erősítő hatása kiváló.

2017-09-28 09:35:22
Pozitívum: Kiváló a hatása.

2017-09-27 07:55:06
Pozitívum: Jó hatású a szemre