Futuro comfort fit bokarögzítő állítható 17,8-29,2cm 1 db

Raktáron

Egész napos, mindennapos kényelemre és tartásra tervezve. Mérnökökből és egészségügyi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Alkalmazható: Segít rögzíteni a merev, gyenge vagy sérült bokát.

7 176 Ft
egységár: 7 175,67 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4064035040765
Márka:Futuro
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Futuro comfort fit bokarögzítő állítható 17,8-29,2cm 1 db Részletes leírás

Egész napos, mindennapos kényelemre és tartásra tervezve. Mérnökökből és egészségügyi szakemberekből álló szakértői csoportunk támogatásával tervezve. Alkalmazható: Segít rögzíteni a merev, gyenge vagy sérült bokát. A jobb és bal bokán egyaránt. Kiválóan alkalmas: Mindennapos tevékenységekhez otthon vagy a munkahelyen, valamint fizikai aktivitáshoz. Légáteresztő. Elvezeti az izzadságot. Négyirányú nyúlás. Könnyű, belelépős kialakítás. A szíjak stabilan maradnak egész napos viselés esetén is. A kontúros kialakítás körbeöleli a bokát, és lehetővé teszi a mozgást a teljes mozgástartományban. Méretre állítható. Mérsékelt stabilizálás és állítható szorítás a gyenge, sebes vagy sérült boka számára. Az egész napos és mindennapi kényelemre és tartásra tervezve. Könnyű, belelépős kialakítás. A FUTURO™ Comfort Fit bokarögzítő minden lépésnél kényelmet és megbízhatóságot biztosít. A mindennapi tevékenységekhez ideális rögzítőnk mérsékelt stabilizálást és testreszabható szorítást biztosít a merev, gyenge vagy sérült boka számára. A mindennapos viseletre tervezett termék kényelmét a leginkább légáteresztő anyagunk, a puha belső bélés és a négyirányú nyúlás biztosítja, amely körülöleli a bokát és lehetővé teszi a mozgást a teljes mozgástartományban. A három állítható pánt testreszabott illeszkedést és kompressziót tesz lehetővé, hogy a merevítő a helyén maradjon az Ön lábán. Akár dolgozik, akár ügyeket intéz, kutyát sétáltat vagy egy sportsérülést szeretne rögzíteni, számíthat a FUTURO™ Comfort Fit bokarögzítőre, amely az Ön kényelmét szolgálja még a legaktívabb napokon is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.