Greenmark Bio Beluga lencse

Greenmark Bio Beluga lencse

Raktáron

A beluga lencse a lencsék kaviárja, nem csak azért, mert apróbb, fekete szemeivel hasonlít a kaviárra, de ízével is kimagaslik a lencsék közül. Az íze jellegzetesen diós, mogyorós, nem kíván sok fűszert.

2 476 Ft
egységár: 4,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884931454
Kiszerelés:500 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark Bio Beluga lencse Részletes leírás

Ideális köretként, de salátákhoz, egytálételekhez vagy kenyérfeltételekhez is remek választás. A kis szemű beluga lencse Észak-Amerikából származik, kaviárlencse néven is ismert. Jótékony hatása: egészségvédő, immunrendszer erősítő, béltisztító.

Felhasználási javaslat: köretnek halak, vöröshúsok és szárnyasok mellé, valamint levesnek, főzeléknek. Kiváló salátákhoz keverve, szendvicsfeltétnek, hidegtálakhoz, tojásos ételek mellé. Növényi ital is főzhető belőle.

Elkészítési javaslat: Nem szükséges előáztatni. Öblítsük át hideg vízzel, és főzzük 25-30 percig, arányaiban négyszer annyi vízben.

A lencse proteinben, antioxidáns vegyületekben igen gazdag, melyek a szabad gyökök megkötése révén fontos szerepet töltenek be a betegségmegelőzésben.

Tápanyagtartalom:
100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1342/ 321
Fehérje (g / 100 g) 23,5
Szénhidrát (g / 100 g) 50,8
Zsír (g / 100 g) 1,4

Ásványi anyagok: kálium, kálcium, vas, foszfor, magnézium, nátrium
Vitamin: B1, B2, B6



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

A.2019. 08. 04.

  Kiváló

Veronika2016. 09. 20.

  Egeszséges