Biotech zero bar dupla csokoládé 50 g

Raktáron

MINŐSÉGI FEHÉRJEBEVITEL GYORSAN ÉS PRAKTIKUSAN .

676 Ft
egységár: 13,53 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999076223664
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech zero bar dupla csokoládé 50 g Részletes leírás

Ha fontos számodra a minőségi fehérjebevitel – mert sportolsz, az izomtömegedet szeretnéd növelni, fogyni szeretnél – úgy azt gyorsan és praktikusan oldhatod meg a BioTechUSA Zero Bar fehérjeszelettel, hiszen a fehérje hozzájárul az izomtömeg növekedéséhez és fenntartásához, valamint a normál csontozat fenntartásához.  Kortól és nemtől függetlenül mindenkinek ajánljuk, igazi „protein to go”, így bármikor, bármilyen helyzetben fogyaszthatjuk. A terméket E-vitaminnal dúsítottuk, ami hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. 

A Zero Bar megannyi jó tulajdonsága mellett nasinak is tökéletes! Magas fehérje- és alacsony szénhidráttartalma kapóra jön a fogyókúrázóknak, hiszen a súlyvesztéshez megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitelre van szükségünk. Nem borítja más fehérjeszeletekre jellemző, felesleges kalóriákat tartalmazó bevonat, cserébe ropogós fehérjetextúrákat tartalmaz. A Zero Bar csak hidegen feldolgozott, RSPO tanúsítvánnyal rendelkező pálmazsírt tartalmaz.

ÖSSZETEVŐK: 

DUPLA CSOKOLÁDÉ ÍZŰ:  Protein Blend (tejsavófehérje izolátum, tojásfehérje por, hidrolizált fehérje, kalcium-kazeinát, szójafehérje izolátum), nedvesítőszerek [glicerin (szóját tartalmaz), maltitok], pálmazsír, frukto-oligoszacharidok, ivóvíz, zsírszegény kakaópor, extrudált szója, csokoládé darabok [édesítőszer (maltitok), kakaómassza, emulgeálószer: lecitinek (szója), zsírszegény kakaópor, természetes aroma], emulgeálószer: lecitinek (szója), aromák, zselésítőanyagok (karragén, kálium-klorid), tartósítószer (kálium-szorbát), fahéj, DL-alfa-tokoferil-acetát, édesítőszer (szukralóz). Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. 

ÁTLAGOS TÁPÉRTÉK ADATOK 100 g-ra: 

Energia 1473 kJ/ 353 kcal,

Zsír 15 g, -amelyből telített zsírsavak 7.5 g,

Szénhidrát 11 g, -amelyből cukrok 0.9 g, - amelyből poliolok 6.5 g,

Rost 12 g,

Fehérje 40 g,

Só 0.50 g,

E-vitamin 8.3 mg (69%*). *Napi beviteli referencia érték felnőttek esetén. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. 



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.