Inelia kecsketej és japán rózsa kivonatos intenzív bőrhidratáló kézkrém 100 ml

Inelia kecsketej és japán rózsa kivonatos intenzív bőrhidratáló kézkrém 100 ml

Raktáron

INELIA INTENZÍV BŐRHIDRATÁLÓ KÉZKRÉM KECSKETEJ ÉS JAPÁN RÓZSA KIVONATTAL Azonnali intenzív bőrhidratáló hatással. Nyugtatja a kiszáradt, irritált bőrt. Hidratáló és öregedésgátló Elastin tartalmú koncentrált krém, amely száraz és sérült kézbőrnek mindennapi ápolására szolgál.

839 Ft
egységár: 8,39 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902815171560
Márka:Inelia
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Inelia kecsketej és japán rózsa kivonatos intenzív bőrhidratáló kézkrém 100 ml Részletes leírás

INELIA INTENZÍV BŐRHIDRATÁLÓ KÉZKRÉM KECSKETEJ ÉS JAPÁN RÓZSA KIVONATTAL
Azonnali intenzív bőrhidratáló hatással. Nyugtatja a kiszáradt, irritált bőrt.
Hidratáló és öregedésgátló Elastin tartalmú koncentrált krém, amely száraz és sérült kézbőrnek mindennapi ápolására szolgál. Tökéletesen hidratál és táplál. A bőrét simává, rugalmassá és lággyá varázsolja. A krém kecsketejfehérjéket tartalmaz, ami védőhatással bír. Megnyugtatja az irritációt és felgyorsítja a természetes regenerációt. Az elasztin mélyen áthatol a bőr rétegeiben ahol megköti a vizet, ezáltal a bőr felülete sima és puha lesz. A TSUBAKI olajnak nevezett japán rózsaolaj az antiradikális összetevők (E, A, B vitamin, polifenolok, camelioferrin) gazdagsága miatt magas antioxidáns aktivitással rendelkezik, védi a szabad gyököket és gátolja a bőr korai öregedését. A krém hozzájárul a bőr rugalmasságának és feszességének helyreállításához. Az öregedés első jeleinél használva megelőzheti azok korai jeleit. A kéz és a köröm szép és rendezett marad.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.