Dermax tusfürdő (illatmentes)

Dermax tusfürdő (illatmentes)

Raktáron

A készítmény az egész test (így a nyálkahártyák, intim területek) tisztítására is alkalmas, lúgos vegyhatású szappant nem tartalmazó mosakodó szer. .

907 Ft
egységár: 3,63 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997570702142
Márka:Dermax
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dermax tusfürdő (illatmentes) Részletes leírás

A készítmény az egész test (így a nyálkahártyák, intim területek) tisztítására is alkalmas, lúgos vegyhatású szappant nem tartalmazó mosakodó szer. Kiváló tisztító hatásfok mellett segít a bőr megfelelő kémhatásának megőrzésében, ezzel magakadályozva sav-bázis egyensúly felbomlása miatt kialakuló esetleges fertőzések vagy felülfertőződések kialakulását. Kisebb felületi sérüléseknél sem okoz csípő érzést vagy irritációt. Speciális nedvességmegkötő összetevőinek köszönhetően hidratálja, puhává, rugalmassá teszi a bőrt, pótolja a mosakodás során elveszett zsiradékokat.

A bőrgyógyászati tapasztalatok alapján a DERMAX tusfürdő rendszeres használata az érzékeny bőrű, ekcémás betegeknél sem okozott bőr irritációt. Egészségeseknél kiválóan alkalmasnak bizonyult a bőr kiszáradás, az ekcéma, illetve a felülfertőződéses ekcéma kialakulásának megelőzésére.

A tusfürdő alkalmas 10 év alatti gyermekek érzékenyebb bőrének tisztítására is, ilyen esetekben sem tapasztalható allergizáló hatás.

A DERMAX készítmények különösen ajánlottak allergiára hajlamosak számára (családban már előfordult valamilyen allergia), illetve egyes bőrproblémákkal küzdő betegek mindennapos tisztálkodásához.

Dermax tusfürdő (illatmentes) Kulcsszó

dermax tusfürdő, dermax illatmentes tusfürdő, dermax, dermax termékek

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Sámson Tamásné2023. 12. 27.

  Érzékeny bőrre kiváló

Anonim Felhasználó2015. 03. 06.

  Ezt majd akkor tudom értékelni,ha elhasználtuk a tubust!