Sodasan Bio folyékony szappan citrom-oliva 1000 ml

Sodasan Bio folyékony szappan citrom-oliva 1000 ml

Nincs raktáron

A Sodasan bio növényi szappanok különböző növényi olajokból készülnek, mint amilyen a pálmamagolaj, a pálmaolaj vagy a napraforgóolaj. .

Kosárba
EAN kód:4019886077163
Márka:Sodasan
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sodasan Bio folyékony szappan citrom-oliva 1000 ml Részletes leírás

Összetevők: víz, kálium oleát*, kálium olivate*, alkohol, glicerin*, illatanyagként illóolajok: geranial*, limonene*, a-pinene*, linalool*, citronellal*, nerol*, neral*, geraniol*, geranial*

*=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft

A Sodasan bio növényi szappanok különböző növényi olajokból készülnek,mint amilyen a pálmamagolaj, a pálmaolaj vagy a napraforgóolaj. Minden felhasznált olaj ellenőrzött biogazdálkodásból származik.

A szappanosodás után az egyes szappanféléknek megfelelően különböző illóolajokat, karitévajat vagy bio olíva olajat, szárított növényeket és növényi festékanyagokat adnak hozzá a nyers szappanhoz.

A Sodasan bio szappanok mentesek mindenféle mesterséges színezőanyagtól, illatanyagtól és tartósítószertől, mint ahogy állati zsiradékot sem tartalmaznak. A teljes gyártási folyamat elismert, független ellenőrző szervezetek felügyelete alatt zajlik, mint amilyen az ECOCERT.

Használata: kézmosáshoz. Tusoláshoz is alkalmas.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 14.

  nem szárit kiváló tisztitás az a citrus illat mindenki dicséri aki a mosdóban kezet mos.

Anonim Felhasználó2019. 07. 29.

  évek óta ezt használom kézmosásra és tusfürdőként, nem kell azóta testápoló.

Kismasni862017. 08. 06.

  Imádom az illatát, nem szárítja a bőrt

Tímea2016. 09. 15.

  Jó az illata és jól le hozza a koszt.

Anonim Felhasználó2015. 11. 11.

  nincsenek benne bőrre káros anyagok

Tamás2015. 11. 03.

  friss az illata, megfelelő állagú

Heni2015. 08. 16.

  Nagyon finom az illata érződik rajta a természetesség.Másfél hónapig elég,mivel koncentrátum és éppen hogy kell belőle!Ezt használom tusoláshoz,fürdéshez,kézmosáshoz!Felfrissít és a legjobb,hogy végre tudatosan tudok természetes terméket használni a testem minden felületére..nyugodtan! Mindenkinek tiszta szívből ajánlom,mert nagyon megéri.Köszönöm, hogy választhattam hogy végre van ilyen termék is amit szeretettel és végre nem undorral illetve kételyekkel kell használnom!

Anonim Felhasználó2015. 05. 29.

  finom illatú, könnyen szétdörzsölhető, kevés szükséges belőle, a száraz bőrt regenerálja, nem szükséges testápoló használata

Még több mutatása