Sodasan Bio folyékony szappan rózsa-oliva 1000 ml

Sodasan Bio folyékony szappan rózsa-oliva 1000 ml

Nincs raktáron

A Sodasan bio növényi szappanok különböző növényi olajokból készülnek, mint amilyen a pálmamagolaj, a pálmaolaj vagy a napraforgóolaj. .

Kosárba
EAN kód:4019886076166
Márka:Sodasan
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sodasan Bio folyékony szappan rózsa-oliva 1000 ml Részletes leírás

Összetevők (INCI): aqua, potassium oleate*,potassium safflowerate*, potassium olivate*, alkohol,glycerin*, potassium citrate, perfume, linalool*, citro-nellol*, geraniol*, citral*

*=ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból HU-ÖKO-01
Ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft

A Sodasan bio növényi szappanok különböző növényi olajokból készülnek,mint amilyen a pálmamagolaj, a pálmaolaj vagy a napraforgóolaj. Minden felhasznált olaj ellenőrzött biogazdálkodásból származik.

A szappanosodás után az egyes szappanféléknek megfelelően különböző illóolajokat, karitévajat vagy bio olíva olajat, szárított növényeket és növényi festékanyagokat adnak hozzá a nyers szappanhoz.

A Sodasan bio szappanok mentesek mindenféle mesterséges színezőanyagtól, illatanyagtól és tartósítószertől, mint ahogy állati zsiradékot sem tartalmaznak. A teljes gyártási folyamat elismert, független ellenőrző szervezetek felügyelete alatt zajlik, mint amilyen az ECOCERT.

Használata: kézmosáshoz. Tusoláshoz is alkalmas.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Serbanné Krisztina2019. 10. 26.

  már évek óta használja a család, nem szárítja a kezet, mint a hagyományos folyékony szappan.