Vollare cosmetics eco natural “vad méh” bőrfeszesítő és lifting hatású arckrém minden bőrtípusra 50 ml

Vollare cosmetics eco natural “vad méh” bőrfeszesítő és lifting hatású arckrém minden bőrtípusra 50 ml

Raktáron

'VOLLARÉ COSMETICS ECO NATURAL “VAD MÉH” TERMÉKCSALÁD – BŐRFESZESÍTŐ ÉS LIFTING HATÁSÚ ARCKRÉM minden bőrtípusra Intenzív bőrfeszesíto és lifting hatású arckrém minden bőrtípusra, mely feszesíti a bőrt, javítva az arc kontúrjait és oválját.

1 253 Ft
egységár: 25,05 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902026647663
Márka:Vollare
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vollare cosmetics eco natural “vad méh” bőrfeszesítő és lifting hatású arckrém minden bőrtípusra 50 ml Részletes leírás

"VOLLARÉ COSMETICS ECO NATURAL “VAD MÉH” TERMÉKCSALÁD – BŐRFESZESÍTŐ ÉS LIFTING HATÁSÚ ARCKRÉM minden bőrtípusra
Intenzív bőrfeszesíto és lifting hatású arckrém minden bőrtípusra, mely feszesíti a bőrt, javítva az arc kontúrjait és oválját. Innovatív méz és növényi olajok (napraforgó, shea és jojoba) kivonatának komplexuma megakadályozza a bőr ráncosodását, rugalmasítja a bőrszövetet, javítja a bőr elasztin és kollagén termelését. Emellett csökkenti a ráncok mélységét, kiegyenlíti a bőrfelszínt. Könnyű, lágy formulája révén gyorsan beszívódik, nem ragad és nem nehezíti el a bőrt. Állaga miatt kiváló sminkalap is. Eredmény: a bőr feszes és rugalmas, szemmel láthatóan kevesebb ránc.Használata: Vigye fel az arckrémet az előzőleg megtisztított arc, nyak és dekoltázs bőrére, majd körkörös mozdulatokkal finoman masszírozza be a bőrbe. Használja reggel és este."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.