AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Intim torna - A gátizmok gyógytornája

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 inaktiv
  • gyártás időpontja: 2013-02-08
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-000610-01
Aktuális ár:
2 700 Ft
Egységár:
2 699,99 Ft / inaktiv
MOST INGYEN VISSZÜK! ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A film a stresszinkontinencia - nevetésre, köhögésre, tüsszentésre, emeléskor, ugráláskor, futáskor, tornázás közben jelentkező akaratlan vizeletcsepegés -, valamint a késztetéses, sűrgős vizeletürítési kényszerrel járó inkontinencia megelőzésére és megszüntetésére, az intim izmok megerősítésére készült, a Kegel-gyakorlatokra és a több évtizedes, nemzetközi klinikai vizsgálatokra és tapasztalatokra alapozott módszer alapján.
Célja egyszerűen és mindenki számára érthetően megtanítani a gátizmok, záróizmok, medencefenékizmok funkcionálisan helyes, tudatos működtetését, hatékony megerősítését, szakértő és szemléletes anatómiai ismeretek és az izmok valós működését megéreztető próbák, gyakorlatok alapján.
A könnyen és gyorsan megtanulható gyakorlatsorokból álló tornamódszer eredményeképpen már 3-5 hét alatt jelentősen csökkennek, 8-10 hét alatt pedig megszűnnek a középsúlyos, II. fokú stresszinkontinencia tünetei is.
A kistarcsai Flór Ferenc Kórházban végzett műszeres vizsgálatok alapján a gát-, a záróizmok, medencefenékizmok ereje, "a hüvelyi szorító erő" közel háromszoros, 285%-os fejlődést ér el, az izmok állóképessége, azaz a maximális szorító erő megtartásának képessége pedig közel ötszörös, 485%-os fejlődést eredményez ezen módszerrel.
A gátizomtorna javasolt minden nőnek, de főképp azoknak akik állandó ülő, vagy álló munkát, vagy nehéz fizikai munkát végeznek, illetve intenzíven sportolnak. A torna meggátolja az alhasi szervek, a méh, a húgyhólyag, a végbél süllyedését, így megelőzi a vizeletcsepegési tünetek kialakulását, vagy megszünteti azokat. Elsajátítása javasolt várandósság, szülés előtt, vagy az után bármikor, de változó korban kiemelten szükséges. A torna segíti a görcsös menstruáció oldását, a székletinkontinencia, az aranyér problémák kezelését, valamint női kismedencei műtétek és férfiaknál prosztata műtét után előforduló vizelettartási zavar megszüntetését.
Javasolt továbbá mindazoknak, akik szexuális életük minősége változását, az orgazmuskészség hatékony fejlődését szeretnék elősegíteni.

Szerző: Sasvári Éva

Szakmai támogatók: Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Kar Fizioterápia Tanszék és a Magyar Gyógytornászok Társasága.