Winter Dimatrex zsírmágnes tabletta

Winter Dimatrex zsírmágnes tabletta

Nincs raktáron

Növényi eredetű, baktérium fermentációval készült szerves hialuronsav, C-vitaminnal dúsítva a bőr és a porcok egészségére! .

Kosárba
EAN kód:5999882575629
Márka:Winter
Kiszerelés:40 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winter Dimatrex zsírmágnes tabletta Részletes leírás

Natur Tanya Szerves, fermentált növényi hialuronsav és C-vitamin tabletta - 30db

A vegán termék a szövetek számára fontos C-vitamint is tartalmaz, mely hozzájárul az egészséges kollagén képződéshez és ezen keresztül az erek-, csontok-, porcok-, fogíny-, fogak és a bőr normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez és a vas felszívódásához. A szerves hialuronsav akár 10-szer jobban is hasznosulhat. 

Mi az a hialuronsav?
A termékben lévő hialuronsav baktérium fermentációval előállított növényi eredetű alapanyag. A hialuronsav az emberi szervezetben – többek között a szemben, a bőrszövetben, az ízületekben- természetesen megtalálható poliszacharid, mely nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik, saját tömegének akár az 1000-szeresét is képes víz formájában megkötni.

Baktériumból természetesen fermentált hialuronsav!
3 kulcsszó: a gyártástechnológia, a tisztaság és az alacsony molekulasúlynak köszönhető biohasznosulás, amelyek megalapozzák a termék kiváló minőségét.

Habár szervezetünk képes önmagától előállítani hialuronsavat, a természetes szintje az életkor előrehaladtával csökken. A Natur Tanya® hialuronsav tabletta, 100 mg aktív, fermentált hialuronsavat tartalmaz adagonként, ezzel járulva hozzá a szervezetben lévő hialuronsav mennyiségének pótlásához.

A fermentáció magyar jelentése: erjedés. Több ezer évre visszanyúló egyik legrégebbi biotechnológiai eljárás. Történelem előtti időktől készít az ember fermentációval élelmiszereket, mint kenyeret, sajtot, sört és bort. Világszerte a társadalmak évezredekig erjesztették az ételeket a jó féle baktériumokkal, hogy olyan kíméletes és minőségi termékeket hozzanak létre, mint a joghurt és a miso. A fermentáció folyamatán átment élelmiszereknek szigorú minőségi feltételeknek kell megfelelniük. Az ember felismerte és hasznosította az ezekben a folyamatokban rejlő lehetőségeket. Így jött létre a „fermentálás” (erjesztés), amely már tudatosan tervezett gyártástechnológiai folyamat.

Kinek ajánljuk?
férfiaknak és nőknek egyaránt
6 éves kor feletti személyeknek
aktív életet élőknek
változatos étrendet követőknek

Összetevők:
Tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), malto­dextrin, nátrium-hialuronát, csomósodást gátló anyagok (talkum, szilícium-dioxid), fényezőanyag (zsírsavak), L-aszkorbinsav. Nem tartalmaz mesterséges színezéket, tartósítószert, aromát.

Adagolási javaslat
:
Napi 1 tabletta bő folyadékkal lenyelve.

Hatóanyagok a napi adagban (1 tablettában):
C-vitamin - 12 mg (15%*)
Fermentált hialuronsav - 100 mg
*NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referencia érték.   

Figyelmeztetés
Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget! Hatóanyagokkal szembeni túlérzékenység esetén szedése nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A termék 6 éves kortól alkalmazható. A termék alkalmazható vérhígító mellett. A termék alkalmazható cukorbetegség esetén. A termék fogyasztható terhesség, és szoptatás időszakában

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, gyermekek elől elzárva tartandó.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.