AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Multivitamin Vitamin spray-50+

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 13 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
8717973860686
Aktuális ár:
6 375 Ft
Egységár:
490,39 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A VitaMist® az 50 év felettieknek létrehozott egy különleges multivitamint.

A Multiple 50+ a vitaminok és ásványi anyagok egyedülálló kombinációját tartalmazza. A-, C-, D-, E-vitamin, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, K-vitamin, folsav, biotin, kolin, króm, jód, mangán, szelén, koenzim, Q10.

Egy tubusban 240 adag van.Naponta négyszer kettőt kell fújni, reggel, délben, délután és este, vagyis összesen nyolcat, ami pontosan egy hónapig elég.


A VitaMist® spray-nek az egész világon egyedülállóan sikerült forradalmasítania a módot, ahogyan a vitaminokat szervezetünkbe juttatjuk. Becslések szerint a népesség 50%-a szed valamilyen vitamint tabletta formájában. A tabletták azonban közel sem jelentenek tökéletes megoldást.

Előfordulhat, hogy ezek a tabletták fel sem oldódnak, mire elérik a vékonybél azon szakaszát, ahol a felszívódás megtörténik, vagyis a vitamin nem jut el a sejtekhez. Vagy ha fel is oldódnak, lehet, hogy nem értintkeznek elegendő ideig a vékonybél falával, ami szintén megakadályozza a teljes felszívódást.

Mindezekre a problémákra végre megoldást jelentenek a VitaMist® spraytermékek, melyek a szájnyálkahártyán keresztül juttatják a vitaminokat közvetlenül a vérbe. Ezzel a világszabadalommal védett módszerrel a legtisztább tápanyagok vizes oldatban jutnak el a tubus szórófejéhez.

Csak fújjon a sprayből a szájába, és a megfelelő tápanyagok a szájnyálkahártyán keresztül azonnal felszívódnak, kikerülve a teljes gyomor- és bélrendszert. Vagyis a spray lehetővé teszi, hogy a bejuttatott anyagok perceken belül eljussanak a véráramban a sejtekig.

Két fújásnyi adag naponta négy alkalommal már biztosítja a szervezet számára az egészséges vitamin és tápanyagellátást.

Miért érdemes a VitaMist® sprayvitaminokat választani?

* A VitaMist® spray folyékony, gyorsan hat és nem tartalmaz kötő- vagy töltőanyagokat.
* A VitaMist® spray alkalmazásakor nem jelentkeznek nyelési problémák.
* A felszívódás szinte azonnal megtörténik a száj nyálkahártyáján keresztül.
* A VitaMist® spray elfér a zsebben vagy a kézitáskában, így mindenhová magával viheti.
* A VitaMist® spray egész nap maximumon tartja energiaszintjét és immunrendszerét gyors és egyszerű befújásokkal napi négy vagy több alkalommal.

VitaMist® Sprayvitaminok - -Kinek ajánljuk főként?

- gyomorszűkítő műtét után
- bélszakasz műtéti eltávolítása után
- bélgyulladás esetén
-felszívódási zavarok esetén
-gyakori hányás esetén
-akinek problémát okoz a tabletták lenyelése
-időseknek
-bizonyos gyógyszerek szedése mellett,
- zsírszegény diéta esetén, stb.
-aktív embereknek, akiknek mindig mindenhol szükségük van a vitaminjaikra.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!