AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Beddy Bear Junior Polly-rózsaszín Melegíthető-Plüssmackó

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
LOG-002279-01
Aktuális ár:
4 990 Ft
Egységár:
4 990,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
100% természetes gabonamagvakkal és levendulával töltve,a mikrohullámú sütőben 2 percig történő melegítés után akár 2 órán át kellemes, természetes meleget áraszt, a levendula nyugtatólag hat és ellazít.
Hagyományos sütőben is felmelegíthető.

Izom-,ízületi és hasi fájdalmak enyhítésére, vagy egyszerűen csak odabújásra, melegítésre, lazításra.

Használata ágymelegítő palack helyettesítésére
Kellemes melegének és nyugtató hatású levendula-illatának köszönhetően ez a természetes meleget és jó közérzetet adó termék kiválóan alkalmas a hagyományos ágymelegítő palackok helyettesítésére. Használata egyszerűbb, gyorsabb, és mindenekelőtt biztonságosabb, hiszen egyáltalán nincs szükség a forró vízzel való feltöltésre, amely nemcsak körülményes, de égésveszéllyel is jár. A termék kiválóan alkalmas továbbá az elektromos ágymelegítő helyettesítésére is, mivel nem hoz létre a test körül elektromágneses mezőt (E-smog).

Használata hűtésre
A termék biztonságos felépítése lehetővé teszi, hogy a mélyhűtőben lehűtve, mintegy jeges borogatásként, hűtésre használjuk. Ehhez csomagolja a Beddy Bear terméket fóliatasakba (az átnedvesedés elkerülése végett), és helyezze egyszerűen a mélyhűtőbe. Ezt követően kiválóan használható hideg borogatás gyanánt dagadt, duzzadt testrészek és rándulások kezelésére.