Laica Carmen Norma Vízszűrő Kancsó Fehér

Raktáron

LAICA Norma fehér vízszűrő kancsó mechanikus kijelzővel és 1 db bi-flux univerzális szűrőbetéttel. Kíméld meg környezetedet a milliónyi PET palacktól a Laica vízszűrők használatával! .

7 271 Ft
egységár: 7 270,64 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8013240705729
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Laica Carmen Norma Vízszűrő Kancsó Fehér Részletes leírás

A Laica vízszűrő kancsó mindennapos használatával megszabadulhat a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől és a tárolásuktól, no meg a szelektív gyűjtésükkel járó nyűgtől.
Ha palackozott ásványvíz helyett a LAICA vízszűrőt választja, akkor a kancsók használatával jelentős összeg takarítható meg. Ezen kívül kedvenc ételei sokkal ízletesebbek lehetnek, ha szűrt vizet használ főzéskor és a forró italai (kávé, tea) aromáját is jobban kihozza. Az már csak hab a tortán, hogy még konyhai kisgépeit is megóvhatja a vízkövesedési problémáktól, ha szűrt vizet tölt beléjük.

Az aktívszenet és ioncserélő gyantát tartalmazó szűrőbetét  5 lépcsőben szűri meg a csapvizet, aminek eredményeképpen  egészségesebb és ízletesebb vizet fogyaszthatnak a felhasználók.
Az aktívszén megköti a klórt és származékait a növényvédő szereket és szerves szennyeződéseket, javítja a víz ízét, eltávolítja a rossz szagú és színű elemeket. Az ioncserélő gyanta pedig csökkenti a víz változó keménységét, amely a vízkövesedést okozza és jelentősen csökkenti a vízben a nehézfémek tartalmát.
*amennyiben a csapvíz tartalmazza.

Szűrt víz kapacitás: 1,2 l

A LAICA kancsóban használatos bi-flux szűrőbetétet 30 naponta, vagy 150 liter csapvíz szűrését követőn (amelyiket hamarabb eléri ) ki kell cserélni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.