Evelle tabletta

Evelle tabletta

Nincs raktáron

Belülről táplálja a külső szépséget.

Kosárba
EAN kód:5709976456204
Márka:Pharma Nord
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Evelle tabletta Részletes leírás

- A Biotin hozzájárul a bőr és a haj egészséges állapotának megőrzéséhez.
- A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr állapotának, működésének fenntartásához.
- A Cink és a Szelén (SelenoPrecise) szerepet játszik a haj, köröm és a bőr normál állapotának fenntartásában.
- A SelenoPrecise-zal támogatja az immunrendszer megfelelő működését.
- Tartalmaz még: E-vitamint, Bio-Marine Complexet, Pycnogenolt, szilikont és növényi kivonatokat, (beleértve a likopint és antocyanidinert) C-vitamint és  biotint.
- Tudományosan bevizsgált
- Gyógyszergyártási gyakorlat szerint előállított dán termék

Adagolás: naponta két tabletta sok vízzel elfogyasztva.
Tárolás: szobahőmérsékleten, gyermekek elől gondosan elzárt helyen.

Az Evelle egy új fogalom a modern szépségápolásban, melyet vezető kutatók közreműködésével fejlesztettek ki és ami áttörésnek számít a ráncok elleni küzdelemben. A tudósok évtizedeken keresztül dolgoztak azon, hogy izolálni tudják azokat a vegyületeket, melyek fontosak lehetnek a bőrszövetek megújításához. Ezek jelentik az Evelle sarokköveit.
Az Evelle olyan egyedi revitalizáló tápanyagkombinációkat tartalmaz, mely bőrünket belülről támogatja. Az Evelle azoknak készült, akik a legtöbbet szeretnék kihozni természetes szépségükből.  Az összetevőket a szépságápolás fő alapelvei szerint válogatták azért, hogy belülről befolyásolja külsőnket. Minden összetevő gondosan válogatott a bőrre, hajra és körmökre gyakorolt hatásuk alapján. Az Evelle rendszeres használata biztosítja az optimális külső kialakulásának feltételeit.

Új generációs bőrmegújító:
A napi bőrápolás részét képezi a hidratáló, bőrmegújító krémek és testápolók használata, melyeket külsőleg alkalmazunk. Ezek a bőr felsőbb réteigeit célozzák meg. Ha azonban a bőr mélyebb rétegeit szeretnénk elérni, melyek a bőr rugalmasságáért felelősek, belülről kell táplálni azt.

Az Evelle 10 aktív hatóanyaga a bőrre gyakorolt jótékony hatása miatt lett kiválasztva.
- Támogatják a bőrrétegek megújulásáért felelős biológiai folyamatokat, segítheti az egészséges, friss bőrsejtek képződését.
- Védik a bőrsejteket és azok membránjait a káros szabad gyököktől.
- Ellensúlyozzák a légszennyezetség, UV-sugárzás, és egyéb más tényezeők káros hatásait, melyek roncsolhatják a bőrt.
     
Az Evelle Bio-Marine Complexet, növényi kivonatokat (bio-aktív izo-flavonoidokkal), természetes karotinoidokat, hozzáadott vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz. Számos hatóanyag aktív antioxidáns is.

12 hetes napi használat után már érezhető a hatás. Ennyi idő kell ahoz, hogy stimuláni tudja a biológiai folyamatokat, például szabályozza az új bőrsejtek képződését, támogatni tudja a szervezet kollagén szintézisét, és stimulálja a védekező mechanizmusokat, mely hozzájárul a bőrsejtek védelméhez.

Tények az Evelle-ben található aktív hatóanyagokról:

C-Vitamin
A C-vitamin vízoldékony vitamin, mely védi a szervezet sejtjeit az oxidatív stressz ellen. Hozzájárul a szervezet kollagén termelődéséhez és képes regenerálni a redukált E-vitamint.
E-vitamin
Az E-vitamin zsíroldékony vitamin, mely védi a sejteket az oxidatív stressz ellen. Segíti a fiatalos, rugalmas bőr fenntartását.
Biotin
A Biotin egy vízben oldódó B-vitamin, mely része a szervezet normál anyagcseréjének. Fontos a bőr és a nyálkahártya normális működéséhez, és az egészséges haj fenntartásához.
Cink
A Cink egy létfontosságú nyomelem, antioxidáns tulajdonságokkal. Körülbelül 200 különböző enzimet támogat a szervezetben. A Cink része a normális DNS szintézisnek, és a sejtosztódásnak. Ezen kívül fontos a zsírok  és az A-vitamin anyagcseréjéhez. A Cink szintén hozzájárul az egészséges bőr, haj, és körmök normál állapotának fenntartásához.
Szelén
A szelén egy létfontosságú nyomelem és antioxidáns, mely azt jelenti, hogy hozzájárul a sejtek oxidatív stressz hatására kialakuló károsodásokkal szembeni védelméhez. A szelén szintén fontos a haj és körmök egészégének megőrzéséhez. Az Evelle a szabadalmaztatott, dán szelénes élesztőt, a SelenoPrecise-t tartalmazza.
Mélytengeri hal-kivonat
Számos olyan összetevőt tartalmaz, mely fontos a bőr hidratáltsága és elasztikussága szempontjából.
Mezei Zsúrló kivonat
A szerves kötésű szilikon gazdag forrása, nagyon fontos nyomelem. A bőr, a kötőszövetek, az inak  és az artériák szövetei tartalmazzák a legtöbb szilikont a szervezetben.
Paradicsom kivonat
A növényi pigment, karotinoid és a  likopin gazdag és jól felszívódó forrása. A likopin kapcsolatban áll a béta-karotinnal. A likopin egy jól felszívódó tápanyag, mely természetesen megtalálható a szövetekben és az emberi szervezet vérplazmájában.
Áfonya kivonat
Néhány igen aktív hatóanyagot tartalmaz, mint például a kék- piros színezőanyagot, melyet antocianinnak és ptereostilbennek hívnak.
Francia tengeri fenyő kivonat (pycnogenol®)
A természetben előforduló bioflavonoidok egy speciális, vízoldékony csoportját tartalmazza.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.