AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Breastlight otthoni mellvizsgáló készülék

Márka: Breastlight
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5060177780209
Aktuális ár:
21 074 Ft
Egységár:
21 074,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A Breastlight mell-lámpa nők számára készült, az egészség megőrzése céljából. Segít abban, hogy a mell elváltozásait időben felismerjük. A Breastlight új perspektívából mutatja meg a mellet. A mell-lámpa erős fénnyel világítja át a mellszövetet, így a belső részletek egy része láthatóvá válik. Ezzel a módszerrel megtudhatjuk mi a normális, észrevehetjük a változásokat és megnyugtathat minket, hogy a megfelelő módon figyelünk oda magunkra. 

A Breastlight mell-lámpa olyan forradalmian új, önvizsgálatra alkalmas eszköz, mely nem diagnosztikai eszköz, de fontos kiegészítője lehet a normál mellvizsgálatnak.
Fontos tudnunk, hogy a Breastlight nem alkalmas mammográfiai szűrésre, ezért használata mellett továbbra is javasolt a szűrő vizsgálatok rendszeres felkeresése.

Hogyan használja?
A Breastlight mell-lámpa használata egyszerű.

A helyiséget sötétítse el!
Tegyen síkosító gélt a bőrére!
A bekapcsolt lámpát tegye egyik melle alá és nézzen lefelé!
A mell-lámpát erősen nyomja a bőréhez!
Használjon tükröt, hogy a mellét jobban láthassa!
A mell teljes területét vizsgálja át, a hónaljánál és a mellen is!
Ha bármi gyanúsát lát, keresse fel orvosát!

A mell-lámpa a Magyar Rákellenes Liga ajánlásával kerül forgalomba.

A készülék egészségpénztárakban elszámolható!

Tudnivalók
A Breastlight mell-lámpa segítségével megnézheti, milyen a melle belülről. Akkor a leghatásosabb, ha elsötétített helyiségben használja. Erős fénye átvilágítja a mell szövetállományát. A fény a mell szövetein áthatol és azokat a sötét területeket fedi fel, ahol vér van jelen. Ezért hát teljesen normális, hogy az erek körvonalai kirajzolódnak, de a sötétebb foltok, melyek elváltozásokat mutathatnak orvosi ellenőrzést igényelnek.

A Breastlight korra tekintet nélkül használható, főleg menopauza idején vagy azt követően, amikor a mell szövetállománya megváltozik. Ugyancsak hasznos olyan nők számára, akiknek erezettebb mellállománya van, mely mindig csomósnak tűnik. A Breastlight különbséget tesz a normál szövetállomány és azon területek között, ahol vérerek vannak, mely rendellenességet jelezhet.

A Breastlight mell-lámpa úgy került kialakításra, hogy a fény maximálisan áthatoljon a mell szövetein keresztül. Még így is, a fénynek csak töredéke hatol át teljesen - ez az, amit a termék használata közben lát. Ezért fontos a lámpát sötét helyen használni.

A vörös/narancs fény azt a célt szolgálja, hogy optimális kontrasztot érjünk el és a lehető legtöbb részletet lássuk. A mell-lámpából kijövő összes fény látható, és minden káros mellékhatás nélkül alkalmazható bármilyen gyakorisággal.

Ha a fény érrel találkozik, a vörösvértestben található hemoglobin elnyeli. Ezért az erek sötét vonalként látszódnak.

Rosszindulatú daganatok körül megnövekszik a vér mennyisége, tehát a homályos területek elváltozást jelezhetnek. A vízzel teli ciszták azonban nem nyelik el a fényt.
Bemutató videó