AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Akciós! Fehérítőpor 1kg

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1000 g
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
LOG-003387-01
Aktuális ár:
1 990 Ft
Egységár:
1,99 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Ez az anyag a környezetbarát oxigénes fehérítők alapanyaga, de így tisztán (100%-os) kevesebbet kell használnod belőle: 1-2 teáskanálnyi 1 gépnyi ruhához - a mosóporadagoló-rekeszbe szórva - is kiválóan fehérít.

A nátrium-perkarbonát szabadon folyó fehér por, triviális neve szilárd hidrogén-peroxid, mert ez a vegyület a nátrium-karbonátból és hidrogén-peroxidból képződött addíciós vegyület. Tulajdonképpen egy aktív oxigénforrás, amiből a melegvízben való szétbomlása során az oxigén mellett, víz és nátrium-karbonát (mosószóda) keletkezik.

A nátrium-perkarbonát ezért egy környezetre ártalmatlan, fehérítő hatású vegyület, mely sok, a folyékony hidrogén-peroxidra jellemző tulajdonsággal rendelkezik. Vízben gyorsan bomlik aktív oxigént felszabadítva, így igen erős tisztító, fehérítő, folteltávolító és szagtalanító képessége van. Széles körben alkalmazzák a legkülönfélébb tisztítószerekben, például mosodai tisztítószerekben, ipari fehérítőkben, fafehérítőkben és kárpittisztítókban. Folynak még alkalmazhatósági kutatások fogtisztítók, papír fehérítés és élelmiszeripari alkalmazás területén is. A termék rendelkezik fertőtlenítő hatással is, így alkalmazható intézményi és otthoni tisztítószerként, szennyvíztisztító vegyszerként, elsősegély során pedig fertőtlenítőszerként használható.

A vízzel való éintkezés során felszabaduló aktív oxigén mindenekelőtt a szerves foltok, mint a fű-, gyümölcs-, kávé- és teafoltok esetén úgy hat, hogy ezeket a nem-leoldható anyagokat oxidatív módon szétrombolja vagy úgy megváltoztatja, hogy azok leoldhatóvá válnak. Nyom nélkül eltünteti például a pirosgyümölcs foltokat (málna, szeder, ribizli stb.), amikkel még az epeszappan sem mindig boldogul!!!
De használhatod a tűzhelyre vagy edénybe odaégett ételfoltok eltüntetésére, vagy pl. a reménytelenül-kinéző-kerti-sütögetős-tárcsa tökéletes és gyors megtisztítására.
Figyelmeztetés
A meleg párás környezetet nem szereti, ezért vigyázz, hogy csak a felhasználáskor érje víz! A Nátrium-perkarbonát veszélyes anyagként jelölésköteles, mert nagy koncentrációban természetesen irritálja a szemet és a bőrt.