AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Mosószóda 1 kg

Márka: inaktiv
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1000 g
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-003409-01
Aktuális ár:
610 Ft
Egységár:
0,61 Ft / g
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A legegyszerűbb vegyszeres, de környezetbarát tisztító- és vízlágyítószer a mosószóda (Na2Co3 - nátrium-karbonát). Bármilyen bolti mosószerhez adva javítja a mosás hatásfokát. A felhasznált mosószer mennyiségét akár a felére csökkentve jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Előnyös tulajdonságai:

-vízlágyító, ezáltal a mosópor valóban hatékonyan tisztít (köztudott, hogy a kemény vízben nehezen oldódik a mosópor
-tisztító, zsíroldó hatása miatt erősen szennyezett ruhák, felületek tisztítására kiválóan alkalmas, általános tisztítónak is használható;
-környezetbarát, mert olyan körfolyamatban állítják elő, amelynek nincs káros mellékterméke.

Használati javalat:

Mosás: a mosóporadag harmadát - tetszés szerint akár felét - helyettesítheted mosószódával. Ilyenkor biztosan nem veszi ki a textíliák színét, minden puhább, tisztább lesz. Ajánlott hőfok: 40-60 fok.

Áztatás: az erősen szennyezett, foltos, olajos ruhát mosás előtt egy éjszakára áztasd langyos, szódás vízben! Itt viszont ügyelj a textília színtartósságára!

Mosogatás: 5 liter forró vízben feloldott 1 evőkanál mosószóda eltávolítja az edényeidről a zsiradékot, az égett foltokat. Az üvegedényeket viszont utána ecetes vízzel öblítsd, különben foltosan száradnak. Alumínium edényeket ne moss vele!

Általános tisztítás: 1 liter meleg vízben oldott 1 evőkanál mosószóda a legszívósabb tűzhelyeket, a legzsírosabb csempét, linóleumot is tisztává varázsolja. A piszkos keféket, konyharuhákat, rongyokat meleg, mosószódás szappanos vízben tisztíthatod, szagtalaníthatod. A tisztított felületet vízzel öblítsd utána!
Figyelmeztetés
Ha érzékeny bőrű vagy, gumikesztyűben dolgozz vele, mert szárítja a bőrt!A mosószóda száraz, hűvös helyen tárolandó!