AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Kataboltja Fertőtlenítő ezüstkolloid mosáshoz 1000 ml

Márka: Kataboltja
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1000 ml
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
LOG-003415-01
Aktuális ár:
4 390 Ft
Egységár:
4,39 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az ezüst ősidők óta alkalmazott nemesfém. Az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen nyomelem, jótékony hatásait már az ókori görögök és rómaiak is hasznosították. Italaik az ezüst edényekben jóval hosszabb ideig maradtak frissek. Az amerikai telepesek ezüstdollárt tettek a tejbe, így az hosszú ideig nem savanyodott meg.

Manapság már nálunk is széles körben ismertek az ezüstszállal átszőtt fehérneműk, zoknik és az ezüstözött dobbal szerelt mosógép is.

Az ezüst elpusztítja a kórokozókat (megbénítja azokat az enzimeket, melyeket az egysejtű baktériumok, gombák és vírusok oxigén felhasználó anyagcseréjük során használnak, így azok megfulladnak), az emberi szervezetre, az élelmiszerekre és a textíliákra nézve viszont teljesen ártalmatlan.

A gyártás során az élelmiszer tisztaságú ezüst lapokból elektrolízissel ezüstionok milliárdjait oldják a vízbe, gyakorlatilag molekuláris szinten segítve a tökéletes tisztaság elérését.

Ez az ezüstkolloid segíthet Neked abban, hogy a lakókörnyezeted higiéniailag kritikusabb helyeit ékszertiszta, mellékhatás mentes, antibakteriális védelemmel lásd el. Nyugodtan keverheted mosogatószerhez, felmosó vízhez, használhatod konyhai takarításhoz, ablakpucoláshoz, háziállatok edényeinek, vackának tisztításához. A kerti és szobanövények bakteriális és gombás betegségeit is lehet kezelni vele.

Az ezüstkolloid mosáshoz jól kombinálható a mosódióhéjjal, vagy bármely mosószerrel.

Felhasználási javaslat:
Ruhamennyiségtől függően - 30-50 ml ezüstkolloidot öntünk a mosógépbe (közvetlenül a ruhák közé a dobba). Ez az anyag a mosás során láthatatlan védőréteggel vonja be a szöveteket és elpusztítja pl. a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy az így kezelt ruhák is antibakteriális védelmet nyújtsanak.

Influenzás időszakokban minden mosáshoz adok, egyébként a konyharuhák, ágyneműk mosásánál használom, de volt olyan vásárlónk, aki a gyerek által összeszedett uszodai gomba átterjedését akadályozta meg vele a család többi tagjára.
Tudnivalók
Az Ezüstkolloid mosáshoz kizárólag külsődleges felhasználásra ajánlott, desztillált vízből készített ionos ezüstkolloid (desztillált víz és 99,99% tisztaságú ezüst keveréke). Ezüsttartalma 10ppm.

Ezért az ára jóval kedvezőbb a belsőleges használatra is ajánlott társaiénál, és a kiszerelései is nagyobbak, gazdaságosabbak.

Barna műanyag flakonban szállítjuk!
Figyelmeztetés
Fénytől, és elektromágneses sugárzástól védve, száraz, hűvös helyen tárolandó. Gyermekektől távoltartandó!