AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Physiomer Gyermek Orröblítő Oldalt 3 éves kortól

Márka: Physiomer
KIFUTÓ TERMÉK!
3-6 munkanap múlva Önnél
  • kiszerelés: 115 ml
Ezt a terméket jelenleg 1 vásárló nézi.
3564300000766
Aktuális ár:
3 160 Ft
Egységár:
27,48 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A felnőttek számára kifejlesztett terméktől a kifújás erősségében és a flakon formájában különbözik. Az egyébként is ergonomikus és könnyű flakon, a gyermekek számára kisebb, a kézméretüknek megfelelő méretben készül.

A közösségi életnek kitett gyerekek többször esnek át fertőzéseken, amíg immunrendszerük nem erősödik meg. Az, hogy a középfül gyulladása gyermekekben gyakori betegség egy anatómiai eltérésben keresendő. Egy járat, az Eustach kürt köti össze a középfület a külső hallójárattól dobhártyával elválasztott, hallócsontokat tartalmazó üreget a garattal. A járatnak folyadékelvezető, nyomáskiegyenlítő szerepe van. Gyermekkorban a járat szűk, vízszintes lefutású, könnyebben eldugul, mint a meredekebben elhelyezkedő, tágulékony felnőttkori változata. Ebben a korban az orr fertőzése gyakran átterjed a fülre.

A Physiomer Gyermek Orröblítő Oldat
-segít megszüntetni a megfázás vagy allergia okozta orrdugulást
-gyengéden távolítja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat
-kezdődő megfázás, enyhébb orrfolyás esetén megakadályozza a tünetek súlyosbodását és a komplikációkat
-megelőzésre is alkalmas

Használat:
a használat gyakorisága nem korlátozott, sőt ajánlott a gyakori használat a hatékonyság fokozása érdekében. Mindezekkel együtt a gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya irritációt, hozzászokást, illetve függőséget.

gyermekbarát doboz: műanyag, hajtógázmentes, így nem balesetveszélyes, a gyermek kezébe lehet adni, szobahőmérsékleten távozik a folyadék
Tudnivalók
Olyan csecsemőknél is nagy biztonsággal használható, akik valamilyen okból egyáltalán nem használhatnak gyógyszereket (gyógyszerérzékenyek, gyógyszerszedők, stb.)