AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Rako óvszer Világító 3 db

Márka: Rako
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 3 db
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
3760097684022
Aktuális ár:
841 Ft
Egységár:
280,33 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A világító hatás eléréséhez az óvszert 30 másodpercen keresztül kell megvilágítani. A világító hatás 15 percig tart, majd fokozatosan elhalványul. Amennyiben az óvszert újabb 30 másodpercig fény éri, a világító hatás ismét erősödik. Természetes latexből készült, elektronikusan tesztelt.
Átlagos átmérője 52 mm
Tudnivalók
Hogyan használjam?
Aktus előtt:
Az óvszert a fóliatasak egyik oldalához kell tolni és a fólián lévő jelzésnél óvatosan feltépni.
A nyitáshoz nem szabad éles eszközt használni, nehogy felsértse az óvszert. Vigyázni kell az ékszerekkel, éles körmökkel!
Kivétel után az ondótartálynál óvatosan össze kell nyomni, hogy a benne lévő levegő eltávozzon. Ezután az óvszert a merev péniszre fel kell húzni és le kell görgetni annak tövéig. Az óvszert mindig a nemi aktus megkezdése előtt kell felhelyezni!

Aktus után
A még merev péniszt a hüvelyből úgy kell kihúzni, hogy az óvszert a pénisz tövénél meg kell tartani, hogy az ondó ki ne szivároghasson. Ajánlatos papírzsebkendőbe csomagolni és a szemetesbe dobni.
Minden szexuális aktushoz új óvszert kell használni!

A latex nagyon ritkán bőrirritációt vagy allergiás tünetet okozhat, ilyen esetben orvoshoz kell fordulni.
Egyetlen fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os védelmet a terhesség, vagy a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben.
Figyelmeztetés
Fontos! Nem szabad olajos alapú sikosítót használni, mint pl. vazelin, babaolaj vagy kézkrém, mert ezek roncsolhatják az óvszer anyagát. Csak vizes alapú sikosító alkalmazható. Ha péniszre vagy hüvelyre bármilyen gyógyhatású krémet, ecsetelőt, gyógyszert használ, azok hatását meg kell beszélni az orvossal! Az óvszer hűvös, száraz helyen, közvetlen napfénytől és sugárzó hőtől védve tárolandó. Az óvszert nem szabad használni a lejárati időn túl. Ez megtalálható a fólián és a csomagoláson. Fentiektől való minden eltérés az óvszer sérülését okozhatja!