AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Pocakosnapló

Márka: Akneus
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 1 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
8594009620618
Aktuális ár:
2 803 Ft
Egységár:
2 803,00 Ft / db
MOST INGYEN VISSZÜK! ÉRTÉKHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A naplóban a leendő, vagy már gyakorló szülők fotóikkal, ultrahang felvételeikkel illusztrálva tudják megörökíteni a babavárás, a nagy nap és az első közös napok minden mozzanatát, változását, örömét és bizonytalanságát.
Mivel rengeteg változás vár ilyenkor a kismamákra, így a könyv egy útmutatót is mellékel minden hónapra, melyben neves hazai szakemberek által a legfontosabb kérdéseikre is választ kapnak a tervezgetéstől a baba otthoni ellátásáig.

A babát tervezőknek
A gyermekvállalásra készülő pároknak a Dr. Czeizel Endre által készített fejezet tartalmaz hasznos információkat a tudatos felkészülésről, a fontos szűrésekről, a teendőkről.

A babát váróknak
A már babát várók a hazai szakemberek által összeállított részből informálódhatnak a rájuk váró orvosi vizsgálatokról, a várható fizikai és érzelmi változásokról, a kórházi tartózkodásról, a baba szopiztatásáról és egyéb fontos kérdésekről. A könyv hétről-hétre bemutatja a baba fejlődését, növekedését közel 50 db 3 dimenziós ultrahang fotóval illusztrálva.

A "babázóknak"
Akik már túl vannak a nagy nap eseményein és nosztalgiával gondolnak vissza a pocakos időszakra, a meglévő jegyzeteikből, fotó és ultrahang gyűjteményükből egy szép albumot tölthetnek meg, melyet büszkén mutogathatnak kismama barátnőiknek, ill. a növekvő gyermeküknek.

Lektorálta:

Csordás Ágnes (Magyar Védőnők Egyesületének elnöke)

Csabay László egyetemi adjunktus